Druid jest dobrą postacią. Nie wiem, dlaczego ja poniżacie. Tylko dlatego, że Sorc ma UE? Już to widzę, jak używasz UE na wojach. Hahahah, ciekawe kogo tym zabijesz, a mana pójdzie w dal i teraz jesteś ich celem. UE sorca przydaje sie tylko w niektórych momentach, np. przy necromancer quest, po za tym, druid ma latwieszy exp, np ja mam 63 ED z 54MLVL i super mi sie expi na vampach w tarpit tombie, biore 2 dsy, volcanica, 8bp mf i starcza mi to na ~3h expa, przy czym lecze dsy mass healingiem i jest OK. To prawda, ze druid jest kapski na wajnach, ale sorc vs druid jest po rowno, bo powiedzmy 60lvl ED i 60lvl MS, MS wali UE, ktore zabeira powiedzmy 700 many druidowi, a ms traci chyba 1400 many i kto ma wiecej many? druid, ktory moze go teraz wykonczyc. Obaj maja szanse wygrać, nie UE przeważa szalę zwycięstwa. Po za tym, Druid może expic tak samo szybko na hydrach, jak sorc, 2dsy, tempsets i vis i hydra pada identycznie, jak u sorca, a jak bedzie nawet 2 hydry to sorc użyje geb, a druid co? SD! Wkurza mnie wasze myslenie co o druidzie, sami nie graliscie, bo sie boicie, że przegracie w pvp, sam nie gram na pvp, bo mam dosyc ciągłego ginięcia co 2 dzień, bo ktoś ma zły humor.
|