rękawica zamrazająca..podnosi siłe fista o 5 i dodatkowo zamraża

.nie ma to jak przeciwnik w formie "bryłki"

ta oto minak, w zależności od kryształu jakiego użyjemy może wytworzyć wielkie KABOOM, które przy okazji rozrzuci dookoła pełno fieldów...rodzaj KABOOM zależy od kryształu jaki będzie w nim umieszczony..są 3 rodzaje, elektryczny, ognisty i gazowy(gaz musztardowy..mniam

)..moża ją postawić za sobą w wąskim tunelu i sper...znaczy uciec

..jej rozbrojenie trwa długo(ale nie za długo

) i nie jest w 100 procentach pewne. Próba przesunięcia albo podniesienia kończy się jej detonacją więc to może być dobry sposób na n00ba kolekcjonare tyou "a cio to jest?". Jeżeli mina nie zostanie zdetonowana to samoistnie wybucha po 5 minutach(nie chcemy przecież zadnych niebespiecznych niewypałów

) ten który aktywował mine zabiera ze sobą zawleczkę, umożliwiającą wyłączenie miny i jej ponowne postawienie. Jak ja takie zabawki lubie

BUHAHAHAHA

rakiety przyśpieszające chodzenie po śniegu

..i tyle ?(

2 robaczki..coś leprzego od roota..duuużo leprzego

która glizda jest leprza?

bardzo ładny młotek

ma po drugiej stronie przeciw wage (druga to ta z tym prostokątem) dzięki której bardzo szybko można nim władać

a im szybciej machasz młotkiem tym szybciej wbijesz gwiździe
i na wielki finał moja ulubiona zabawka, czyli ZĄDŁO!
broń wywodzi się z kraju (hiny albo japonia...wshód

)
ni pamiętam, ale używało się jej następująco:
mistrzunio machał tym czymś na sznurku i od czsu do czasu jakoś się śmiesznie obwiązywał, to ręke to tułów, trzymając rączke na lince i nasady rządła..gdy frajer zblirzył się do niego to ciągną za rączke, to robiło wziłup(wziułup? albo szast prast

) i waliło dowolną stroną w dowolną część ciała wroga
ech..na dzisiaj koniec nowości

...za orty sry sry i jeszcze raz syry
a moja ulubiona ikonka to
ps..do mojej galerji mógłbym dodać jeszcze swój i kumpla awatar..mój widzicie, a gadnijcie kto jest moim kumplem

podpowiedz w podpisie
comet PLX!