Zobacz pojedynczy post
stary 14-07-2006, 17:01   #34
Gesior
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 25 01 2005
Lokacja: Grodzisk Maz.

Stan: Na Emeryturze
Imię: Akatedih
Profesja: Druid
Świat: Secura
Poziom: 42
Skille: 16/23
Poziom mag.: 50
Strzałka @do wszystkich

Z tym wklejonym tekstem od Bikeziw (rozmowa z Mateo).. I on chcial zeby to wklejic? W tym tekscie pokazuje tylko jakim jest noobem.. jak upusci bp ktos mu odda to go frajerem nazywa? :> Jak dla mnie te 120k to nic.. mialem hacka, ale koledzy mi pomogli, ten char (Mentter) ma ponad 3 lata i tyle gram w Tibie (Mentter to moj drugi char jakiego mialem). Mateo zabija mnie po tym jak mu oddalem kase i nazywa mnie noobem.. szkoda ze tacy ludzie graja w Tibie :/
Mateo poznalem jak mial ~40 lvl, a Bikeziw Knight to wlasciwie od samego poczatku (jak zalozyl tego chara). (Moje chary: Druid of the Marcin, Idman, Mentter, Sir Kurczak, Sivaal - moze ktos mnie jeszcze pamieta..)

Hiberna jest pelna takich bezkarnych noobkow jak Mateo dlatego ze kazdy ma 10 kolegów na ~50 lvl ktorzy mu liza **** (jak Bikeziw)

@Kapucha (debil)
Ja mu nic nie ukradlem debilu. On POLOZYL przed depo BP ze swoimi runami i kasą! Przed depo stało okolo 10 osob i kazdy mogl to wziasc i nic nie oddawac, a ja oddalem 90% i mowisz ze jestem zlodziejem (mozna powiedziec ze 10% za znalezne). Nie ma akcji na filmie jak biore BP, bo planowalem wlaczyc TibiCam NG dopiero jak bedzie PKowanie, a tu nagle BP podnioslem z taka kasa. Pomysl chwile zanim cos napiszesz. Juz widze jak ktos kto pisze teksty na twoim poziomie oddaje 120k odrazu jak podniesie. Pewnie nawet nigdy tyle nie miales. :> (zaraz bedzie post ze ma 250 lvl i 2737236k ;p )

@voperiamus
Szkoda ze nie zrobilem tak jak Ty napisales :/

---------------------------------------------------
To pisal Mentter.