Proponuje zeby kazda opinja byla oparta zdjeciem
i rozpiska jak to ise talo i nie tak ze x jest zly bo mnie zablokowal a moze o tym nie wiedzial ja mialam taki przypadek :
Zdjecia niestety nie posiadam

Ale sprawa wyglada tak niejaki X trenowal w podziemiach na minotaury a ja bylam tam na polowaniu z kolega "Krogulecc" a pan X powiedzial ze trenuje wiec odpuscilismy sobie i nie atakowalismy jego potworkow na kturych trenowal .
Po pewnym czasie przechodzimy ponownie tym samym korytarzem i co sie naszym oczom ukazyje pan X jest na wykonczeniu a wokul niego stoja dwaj kolejni panowie i cekaja az zginie !
Wiec nie patrzac na dalszy rozwoj sytuacji postanawiam zabic mino archera i mimo naszych prub wraz z kolega pan X ginie
I tu sie zaczyna jadka panowie ktorzy przygloadali sie smierci pana X rozszarpywali jego martwe cialo by zdobyc to co stracil a podobno stracil duzo !
Oskarzyli mnie o kradziez FS wiec po dluzszych okowaniach zgodzil sie kolega podac im haslo i login

sprwdzili mu postac i odali stwierdziwszy iz go nie posiada
Po dluszych namowach ja tez uleglam jak dziecko zeby im udostepnic haslo i login !!!!!!!! I tu stala sie straszna rzecz postac odeszla i poszla do wszystkich miast i okradal wszystkie skrzynki w depo zbroja i miecz przepadlu bez powrotnie !!!!!
I czy to nie jest znak ze te osoby nie sa zle i nie nalezy sie ich bac spotkalam go ponownie nastepnym razem pana ktoremu podalam halo i login lurowal mi DS zebym zginela to okrutne ale i nie sprawiedliwe nazwy na razie nie ujawniam tego pana ale niekturzy jez pewno wiedza o kogo chodzi !!!