Zobacz pojedynczy post
stary 05-08-2004, 22:38   #16
Isarek
Użytkownik Forum

Isarek's Avatar

Data dołączenia: 25 04 2004
Lokacja: W domu

Isarek ma numer GG 3909000
Domyślny

Ja nigdy nie atakuje nikogo bez powodu. Ale gdyby nie te skulle to już bym zabił ze 20 noobów ;/. Bo to wkuża jak przychodzi do Ciebie taki i muwi, że jesteś żydem bo nic mu nie dałeś. Albo chwali się, że jak go ktoś ruszy to go zabije jakiś tam jego kolega (który naprawde go nie zna).
Checie przykład jak ludzie pomagają?
Jestem w kazzo i ide na soldy pod miasto. Na dole spotykam trzech ludzi, nawet nie wiem czemu ale przeczułem, że pk i zaczełem się wracać. Wchodze na góre oni za mną. Za chwile lecą we mnie hmm i dostaje od jakiegoś knighta. No to ja zaczynam z nimi walczyć i cofać się pod depo pewien, że tam mi pomogą i ich rozwalimy. Poszedłem pod depo i się okazało, że wszyscy się pochowali i patrzą. No to ja dzielnie walczyłem ?( (prawie zabiłem druida), a pomoc nie nacierała. Po chwili skończyły mi się ihy i poleciał we mnie sd . Odzyskałem muj plecak bo jakiś "nie polak" go zabrał z ciała i mi wysłał. W depo było przynajmniej 2 polaków, a nikt nie wyszeł żeby pomuc .

Ps: są w tej tibi jeszcze spoko polacy któzi nie kumplują się dla ochrony ani żeby okraść tylko dla wspólnych huntów i innych tibijnych dobrych rzeczy.
Isarek jest offline   Odpowiedz z Cytatem