Cytuj:
Oryginalnie dodany przez Isarek
Zagralibyście sobie na Isarze około 3 miechów temu to zobaczylibyście po co wojny. Dt kazało płacić wszystkim większym lvl. Mnie mediota ojebał na 9k. Ich loyal friend zabił mnie i jednego thiefa z jakąś dziewczyną. I powiedz mi jak tu ich nie chcieć zrokować?
|
Chlopcze daj mi tam swoj nick to Ci powiem czy cos wiesz o wojnach na Isarze...
Oryginalnie dodany przez FokusSmok
......na Hibernie gdzie ja gram to wiekszośc Polaków to niskie levele,a jak są wysoko levelowi Polacy to dobrzy qmple i olewają czasem niskolevelowych swoich rodaków....
Ja sie wcale nie dziwie.... wrecz przeciwnie

jak nie olac jak Ci taki wyskakuje z Tekstem "jak dla polaka" a co ja wrozka? rynek to rynek....
Faxero paladyn
Wojny są choćby po to żeby pokazać innym narodom, że polacy to nie są ,,raty", który każdy może tępić bo wie, że nic mu później nie zrobi. Mnie ostatnio zabiły dwa polskie noobki, nie odegrałem się jeszcze im ale napewno to zrobię, takich noobów trzeba tępić albo tzw. nauczyć szacunku!!!
Lol to już jest conajmniej smieszne to co powiedziałeś.... n/c i co ma do tego narodowosc? nas nikt nie popycha

chyba , ze n00bow z AB depo Free itenn plx
Szkodi Sunrise
Powiem tyle. jakis miesiac temu na Valorii kilka osob z yakuzy zbluzhalo kilka osob z North Star. Po dwoch dniach Yakuza przestala istniec. BTW Yakuza to typowo polska gildia a w North Star bylo 2 polakow. po caelin chodzilo 5-6 z north star i kontrolowalo ulice a polacy siedzieli w dp w liczie 15. smieszne? a wojny czasem sa i dla zababwy - pozdroo dla hutch'neta ;P
Jesli chodzi o to siedzenie w depo to spójrz na Tissaie zanim cos powiesz , a reszta jak zwykle są podnieceni do pierwszego zgona.
zabek
dobrzy POLACY...
Ale czy to nie jest wredne, że Polak Polaka atakuje?? Jak ktoś ma nick menda to chyba nie jest z bułgari czy z kadś indziej! Polacy trzymajmy sie razem to zmucimy wszytskich!!
Haha prosze przyznac nagrode Darwina temu panu. Gratz

<---- tyle mi sie chce jak to czytam.