Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dwik
A mnie wku.r.wiają osoby które piszą takie posty. Sam doszedłeś w Tibii do <50lvla, do 100 nigdy nie dotrzesz więc twoje wypowiedzi na temat możliwości i koniecznosci uzycia bota na 100 lvlu sa gowno warte. On na jednym deadzie drop bpka na anni to jakies ~80k (uhy, m-ringi etc) + 50k blessy to pieniadze jakich w zyciu nie widziales.
@Zuvuxon
Zas jesli przegracie wojne to nic nie odyskasz + jestes kicked out z serva bo zaplacic nie masz "czem".
|
Jakby cos to juz do 64

I nie mow mi jakich ja pieniedzy w zyciu nie widzialem bo bardzo bys sie zdziwil. I mam to gdzies czy ktos musi uzyc koniecznie bota czy nie. Zaczynajac gre w Tibie kazdy musial sie zobowiazac do przestrzegania zasad Tibia Rulez. Kazdy kto lamie punkt w ktorym jest napisane wyraznie czarne na bialym ze nie mozna uzywac botow, jest cheaterem. A jesli w*****aja Cie takie osoby co pisza posty jak ja, to proste nie komentuj ich i nie czytaj takich posotow. I nastepnym razem jak ktos sie czepi mojego commenta niech sie zastanowi 2 razy za nim napisze cos beznadziejnego jak ty