Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tahrus
no tak ale palkiem na np. 15 lvlu ubijesz mocniejsze potwory niż knajt.
|
No i ? Zwroci sie ? Bedziesz na nich expic szybko ?
Cytuj:
Paladyni solują dragi jak chcą a kasa z nich leci i zwraca się za bolty w 100% i odrazu palayni zarabiają. Knight do draga ma małe szanse, owszem zabije ale zużyje więcej Uh ponieważ stoi przy dragu który może walnąć mu combo<niewiem ile zada ale troche chyba jest>
|
No wlasnie, nie wiesz. Na 41 levelu knightem expilem na dragach ( nie solowalem tylko expilem ), tracilem srednio 1 uh na draga przez co bylo to jedno z moich najoszczedniejszych expowisk ( tyle tylko ze po godzinie musialem sie zmyc ). Palkiem spokojnie moglbym wczesniej, ale nie na tych samych respach. Jak widac nie potrzeba jakiegos kosmicznego levelu zeby te poczwary bic masowo ...
Cytuj:
Sam w swojej tibijskiej karieże grałem knightem i to długo. Miałem około 70/70 skila i lvl około 30
|
Woohoo, 7 dni grania.
Cytuj:
pomyślałem sobie zabije sobie jakiegos 20 pala. Zaczołem mu siekać po około 70+ złejachałem mu do reda on sie vitnoł. Zaczol uciekać i walić z boltow po z takimi samymi dmg jak ja to mi czacha opadła.
|
Po 1, byles szybszy wiec powinienes trzymac sie caly czas w takiej odleglosci, ze polowa jego boltow nie trafiala. Po drugie, powinienes miec tarcze, a wtedy obrazenia bylyby znacznie mniejsze. Po trzecie, nie jest mozliwe zeby 20 pal sypal po 70 w czlowieka a czas na bajki byl o 19.
Cytuj:
Moim zdaniem paladyn Rulez.
|
Moim zdaniem margaryna jest lepsza od masla bo jest roslinna.