Zobacz pojedynczy post
stary 14-07-2006, 23:41   #30
Stożek
Użytkownik Forum

Stożek's Avatar

Data dołączenia: 05 07 2005
Lokacja: 50 cm od ekranu

Stan: Niegrający
Imię: Forestman
Profesja: Elder Druid
Świat: Eternia
Poziom: 33
Skille: 13/21
Poziom mag.: 29
Stożek ma numer GG 9888628
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Nekromanta
Nie, jestes glupkiem, ktory mysli, ze okreslenie "dzieci neo" dotyczy tylko tych, ktore maja neostrade. Chodzi tu o idiotow, ktorzy nie szanuja polskiego jezyka, nie szanuja forum, na ktorym przebywaja, nie szanuja innych userow i pisza elo "qrwa".
Prosze mnie nie nazywac glupkiem (i tak dobrze ze tylko tyle) napisalem taki malutki zapytajniczek, bo czytac potrafie i rozumiem co to dziecko "neostrady".

Wiem, rozumiem wasz bol ale takim dzieciom nie da sie pomuc. Jedyne co mozna zrobic to kazac sie im uczyc angielskiego (w szkole) i zaczac interesowac sie co dzieci robia na komputerze(to raczej do opiekunow nalezy). Ja skonczylem grac w glupie gierki, etap dziecka mam w pewnym sensie zakonczony. Dzieckiem "neostrady" nie bylem-gdy pierwszy raz napisalem cos w internecie mialem cos 13lat i dosyc dobrze juz czytalem ze zrozumieniem.
Jak ktos ma dosyc debilnego zachowania forumowiczow, ludzi spotykanych w grach na necie to niech przestanie kozystac z internetu a nie zawiazuje akcje tego typu nie majace na celu pomocy owym dzicia tylko nasmiewanie sie ze slodkiej nieswiadomosci.