Cytuj:
|
Oryginalnie napisane przez Nataniel
Oj tak tak noobow łatwo sie pozbyc wystarczy miec paca i expic na tombach badz skarabach malo ktory noob posiada pacca, a jesli i my go nie mamy siedziec na silniejszych potworach a jak jakis lov lev przeszkadza to moze przypadkiem pasc od jakegos potworka ;] Cóż każdy sobie radzi jak potrafi mnie perspektywa gry na non pvp nie przeraza ale jednak wiem ze ciezsza tam gra jest. Mimo wszystko lepiej na non pvp pograc niz wiecznie zmieniac swiaty z powodu hunta lub wojny stracilem w ten sposob wiele postaci i mam tego dosyc chce sie ustatkowac. Przeciez chodzi o wspolna gre i zabawe mi wystarcza questy wspolne hunty na potworach, wojny i pk sa zbedne ;p
Do zobaczenia na Candii
|
Zgodze się z tobą ja teraz chce grać 4fun a żeby nie wyłapać zaraz hunta trzeba być w dobej guild, a żeby być w dobrej guild trzeba być pg(minimum 10h dziennie)
@Qurak
Nie może być tak, pomyśl co będzie gdy by servery tak szybko wychodzily, jak by było 200 servów to po 100 ludzi na servie Oo, robisz ekipe 40 osób i serv jest twój(troche mała, na nowe servy[ktore miały wyjsc jako normal pvp] robiono ekipy 100 osobowe).