Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dragmax
Może moja wypowiedz to w pewnej formie QS ale...
w Hall of lost door(czy jakoś tak) cztery ołtarzyki i na każdym z nich każda prof. musi położyc spike sworda.
Wtedy w pokoju pojawiają się magic walle i oddzielają graczy
do pokoju z knigtem przybywa 1 banshe 2 zerki do roomu z drutem 1 banshe i 2 monki do pokoju z sorkiem 1 banshe i 2 arcanisty a do pokoju z palem 1 banshe i i 2 huntery.
Ale UWAGA: banshe można zabić dopiero po zabiciu 2 innych monstrów jeśli wszyscy dedna banshe trupy bansh zamieniają sie w teleport.
Wszyscy się telepają.znowu do 4 pokoi . kazdy ma 5sqm. w każdym jest teleport którym można się przeteleportować przed dziurkę na pow. pustyni.
Są tez drzwi zamkniete ofc.a za nimi(zdziwko) Winged helmet!
Wim ze to zakrawa na QS więc danie screenów byłoby przesada.
Podpowiem że klucz do Hall of lost door można dostać w bardzo prosty sposób!
Szukajcie!
|
Opickowalem cale podziemia pustyni, kratka po kratce lecz nic nieznalazlem, posiadam wszystkie klucze zwiazane z pustynia, zawsze zastanawialem sie do czego sluzy te hall of loost the door (czy jakos tak) sprawdze to, jesli to prawda co mowisz to wielkie odkrycie, chociaz troche nierozumiem tego co napisales, malo to ma sensu ale jestem maniakiem pustyni

, jestem od poczatku przekonany ze kryje sie tam jakis quest z niebyle jaka nagroda, choc tego moge sie jedynie domyslac, pare rzeczy jest juz dla mnie jasnych, jesli wypali to z tym co mowisz, to bedzie wielki przelom w moich poszukiwaniach.