Mam taki mały dylemat. Czy mogę już chodzić na GSy? Wiem, że jest juz taki temat, ale był zrobiony dawno temu i od tego czasu cipsoft walnął taki update ze 20 lvl nie wystarczy na gsa do pokonania solo.
Ogolnie to mam blokera:
- 35 lvl
- 4 mlvl
- elite knight
- warrior helmet, DSM, plate legs, dragon shield, fire axe, leather boots (aktualnie z kasy mamy ~20k wiec nic lepszego sie nie kupi, a potrzeba jeszcze HMM i UH)
- skille 60/58
I moja postac:
- 14lvl (zrobie 16)
- 6mlvl
- paladin
- crown helmet, crown armor, guardian shield (nie nosze jak biore kusze), kusza, plate legs, leather boots
- skille 50/40
Pomaga nam jeszcze jeden paladin ale bez niego tez dajemy rade (chodzi z nami na 90% huntow

), on juz probowal zabijac GSy i poszedl do jakiegos blood herba (nie wiem gdzie to, ale podobno 1 resp) z knightem na 50++lvl i im dobrze wyszlo

. Jego char:
- 26 lvl
- 11 mlvl
- paladin
- crown helm, plate armor, plate legs, BOH, kusza, beho shield (nie uzywa jak ma kusze)
- skille 63 (robi do 65)/nie wiem ile shieldinga
Dragi zabijamy bez najmniejszego problemu, i na pojedynczym respie czesto nie schodzi nawet 1 uh. Jak mnie drag trafi to jest cienko, ale zdazam sie uhnac zwykle ;]. Z drugim paladynem jest juz banalnie latwo, ale my
chcemy probowac bloker 35lvl + pall 16lvl, albo ew knight 35lvl + pall 16 lvl + pall 26lvl vs. GS
I teraz pytania:
1. Czy bloker wytrzyma jednego GSa?/Czy ja wytrzymam jak zmieni cel? Tylko chce byc pewny na 100% czy bedzie jak na dragu czy raczej uhy beda szly jeden za drugim i jest ryzyko deada...
2. Gdzie mam isc na GSy (poh odpada bo za ryzykowne)? Najlepszy bylby 1 resp. Sa takie?
3. Czym go walic? (bolty + hmm?)
Z gory dziekuje za wszystkie odpowiedzi.