Temat: GS czy Drag?
Zobacz pojedynczy post
stary 16-07-2006, 12:44   #13
rtesso
Użytkownik forum

Data dołączenia: 15 07 2006

Domyślny

Wielkie dzieki za wszystkie odpowiedzi i jak juz mowilem draga moim pallem to ja moge zabic solo. Wiele razy sie na mnie rzucil na pojedynczym respie po prawej stronie kazoo i uciekajac po ukosie go zalatwilem ;]

Co do miejscowki tez wielkie thx za informacje. Pojdziemy na blood herba bo ja nie mam pacc i drugi pall tez nie wiec edron itp. odpada.

Co do tego ze ja zdechne to:
1. Mam juz bardzo duze doswiadczenie. Gralem na innych postaciach i najlepszą mialem sorca 30 lvl ktory huntowal GSy na POHu... niestety pod koniec pewnego hunta zrespilo sie 5 GSow obok siebie ;/ nie wiem jak to mozliwe ale 3 pobiegly na 44lvl knighta (mial tylko 2 uh i nie dobiegl do katedry a niewiele brakowalo) i 2 na mnie. Uciekalem w gore w strone venore i po drodze doszedl jeszcze jeden gs + zerk + ds no i po mnie. Moj jedyny dead na tibi jak do tej pory . Od tamtej pory UHy nosze nawet na roty i huntuje tylko jak jestem pewny ze przezyje albo nic nie strace (na 14lvl trace jakies 3k expa xD wiec mi to wisi no i moze ze 2 skille)
2. Ze wzgledow bezpieczenstwa jak mi radziliscie dobijam do 30lvla + skille 65++/50. Chce byc na 100% pewny ze nie zginiemy. Wezme jeszcze drugiego palla, a knight na wszelki wypadek kupi lepsze itemy i dobije ze 2 lvle

Jeszcze raz dziekuje i pozdrawiam.
rtesso jest offline   Odpowiedz z Cytatem