Witam.
Mamy piękną niedzielę. Dziś postanowiłem wstępnie przeanalizować wyniki sondy. Pełne wyniki przedstawię 20.07 - w dniu zamknięcia ankiety.
Odpowiedź A -
Alessandro Del Piero,
Black Bloody Bear,
Człowiek D,
Kshaq,
Milan ognia,
nosane,
Rooker666
Odpowiedź B -
Michal9000,
Plemax
Ospowiedź C -
Nowy Asakura
@Nowy Asakura
Nie rozumiem, dlaczego piszesz do mnie w tak dziwny sposób. Twój pierwszy post już mnie zadziwił, a ten jeszcze bardziej. Piszesz do mnie z wielkiej litery, nie wiedzieć czemu... Nie jestem ślepy, na prawdę. Wiem, że Cię pominąłem. Przepraszam. Nie wiem, dlaczego zaznaczyłeś opcję C w ankiecie. Skoro uważasz, że tewn spis to śmieć, to po co wysyłasz zgłoszenia?
Do wszystkich, którzy edytują swoje posty ze zgłoszeniami:
Proszę, przestańcie! Na prawdę nie mam czasu na przeczesywanie wszystkich 16 stron spisu w celu znalezienia waszego edita! Napiszcie proszę nowego posta według wzoru na głównej stronie. Potem to Wy piszecie do mnie PW i mnie ochrzaniacie.
Do wszystkich, któży nie rozumieją:
Proszę, czytajcie ze zrozumieniem! Tworzę ten spis dla Was, nie dla siebie, proszę zrozumcie to. Jestem tylko człowiekiem, mam prawo do pomyłek. Jeśli Was nie uwzględniłem przy aktualizacji, przepraszam. Na prawdę nie zrobiłem tego umyślnie. Wszelkie błędy zgłaszajcie, nie ma sprawy, ale róbcie to w kulturalny sposób. Tak... Do Ciebie Nowy Asakura mówię. Jeszcze raz przepraszam Cię.
Dając chętnym szczere złoto,
I dlatego lubię mówić z tobą,
I dlatego lubię mówić z tobą...