Zobacz pojedynczy post
stary 16-07-2006, 18:45   #1
Michaluza
Użytkownik forum

Michaluza's Avatar

Data dołączenia: 04 05 2006

Stan: Aktywny gracz
Imię: ---
Profesja: Sorcerer
Świat: Ketlera
Poziom: 25+
Poziom mag.: 28
Żarówka Temat do moderatorow przedewszystkim i użytkowników

Witam...
Temat ten dotyczy questow... Chcialbym prosic adminow i moderatorow o to aby na tibia.pl mozna bylo normalnie dyskutowac o questach. Nie wiem dlaczego to jest zarbronione ??? to juz nie chodiz o to zeby ulatic wszystkim ta gre tylko mysle ze duzo ludzi wie duzo o roznych rzeczach moze na wet nie questach ... Chialbym w m\imieniu wlasnym innych uzytkownikow i tych ktorzy sie pod tym podpisza aby zostal utworzony nowy dzial questy ..pomorzmy sobie odkryc tibie... sam wywiad z GMami ile tibii jeszcze nie zostalo odkryte ...dlaczego ?bo ludzie o tym nie rozmawaija tylko expia bez sensu alby nabic level ..Dlaczego to wlasnie polacy nie beda tymi ktorzy tego dokonali ...W tym dziale min. byly tworzone tematy nie koniecznie tylko o questach ale rowniez o dziwnych rzeczach i sytulacja majacych miejsce w swiecie tibii. Wezmy np:. bazyliszka?, femor hills (odrastajaca trawa przy jednej z wierz) i wiele innych ... napewno niektorzy gracze znaja rozwiazania ... Ja np:. ostatnio odkrylem pewna rzecz nie wiem czy ktos moze kiedys na nia wpadl ale ... chodzi tu o pewna fajke wodna min.znajdujaca sie w carlin w biurze szeryfa w jednej z cel... pogadajcie z sheryfem o niej a dowiedziec sie czegos o niej ... ale nie wazne nie o tym ten temat ...
Jeszcze raz prosze adminow i moderatorow o rozpatrzenie mojej prosby...
(sorka za bledy jesli sa )
Michaluza jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.