Zobacz pojedynczy post
stary 16-07-2006, 18:53   #33
Ashlon
Tibiaspy.com

Ashlon's Avatar

Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Stożek
Prosze mnie nie nazywac glupkiem (i tak dobrze ze tylko tyle) napisalem taki malutki zapytajniczek, bo czytac potrafie i rozumiem co to dziecko "neostrady".
Nie mialem zamiaru cie obrazic. Po prostu chodzilo mi o efekt "szoku", raczej nie lubie nazywac ludzi od debili itd (chyba, ze na to zasluguja).
Cytuj:
Wiem, rozumiem wasz bol ale takim dzieciom nie da sie pomuc. Jedyne co mozna zrobic to kazac sie im uczyc angielskiego (w szkole) i zaczac interesowac sie co dzieci robia na komputerze(to raczej do opiekunow nalezy). Ja skonczylem grac w glupie gierki, etap dziecka mam w pewnym sensie zakonczony. Dzieckiem "neostrady" nie bylem-gdy pierwszy raz napisalem cos w internecie mialem cos 13lat i dosyc dobrze juz czytalem ze zrozumieniem.
Jak ktos ma dosyc debilnego zachowania forumowiczow, ludzi spotykanych w grach na necie to niech przestanie kozystac z internetu a nie zawiazuje akcje tego typu nie majace na celu pomocy owym dzicia tylko nasmiewanie sie ze slodkiej nieswiadomosci.
No ale czlowieka czasami krew zalewa, gdy wejdzie takie monstrum na server cs'a i nie moze zrozumiec, ze na nim sie gra wg jakis zasad. Jeszcze gorzej jest, jak nie przeszedl mutacji i zaczyna piszczec do mikrofonu cos w stylu "pooooomocy oni tu idaaa!" albo "hahahaha, zabilem tego xx". Doloz jeszcze ortografie w stylu "muj klan jezd sóper", to po prostu noz sie w kieszeni otwiera...Ok, ok - jesli taki reaguje na ostrzezenia i chociaz STARA sie zachowywac jak czlowiek, nic do niego nie mam. Gorzej jest, jak do niego nic nie dociera :/