Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Stożek
Prosze mnie nie nazywac glupkiem (i tak dobrze ze tylko tyle) napisalem taki malutki zapytajniczek, bo czytac potrafie i rozumiem co to dziecko "neostrady".
|
Nie mialem zamiaru cie obrazic. Po prostu chodzilo mi o efekt "szoku", raczej nie lubie nazywac ludzi od debili itd (chyba, ze na to zasluguja).
Cytuj:
Wiem, rozumiem wasz bol ale takim dzieciom nie da sie pomuc. Jedyne co mozna zrobic to kazac sie im uczyc angielskiego (w szkole) i zaczac interesowac sie co dzieci robia na komputerze(to raczej do opiekunow nalezy). Ja skonczylem grac w glupie gierki, etap dziecka mam w pewnym sensie zakonczony. Dzieckiem "neostrady" nie bylem-gdy pierwszy raz napisalem cos w internecie mialem cos 13lat i dosyc dobrze juz czytalem ze zrozumieniem.
Jak ktos ma dosyc debilnego zachowania forumowiczow, ludzi spotykanych w grach na necie to niech przestanie kozystac z internetu a nie zawiazuje akcje tego typu nie majace na celu pomocy owym dzicia tylko nasmiewanie sie ze slodkiej nieswiadomosci.
|
No ale czlowieka czasami krew zalewa, gdy wejdzie takie monstrum na server cs'a i nie moze zrozumiec, ze na nim sie gra wg jakis zasad. Jeszcze gorzej jest, jak nie przeszedl mutacji i zaczyna piszczec do mikrofonu cos w stylu "pooooomocy oni tu idaaa!" albo "hahahaha, zabilem tego xx". Doloz jeszcze ortografie w stylu "muj klan jezd sóper", to po prostu noz sie w kieszeni otwiera...Ok, ok - jesli taki reaguje na ostrzezenia i chociaz STARA sie zachowywac jak czlowiek, nic do niego nie mam. Gorzej jest, jak do niego nic nie dociera :/