Zobacz pojedynczy post
stary 16-07-2006, 20:42   #573
Qwesty
Użytkownik forum

Qwesty's Avatar

Data dołączenia: 16 04 2005
Lokacja: Milówka

Stan: Zbanowany
Imię: Nie gram!!
Gildia: Nie gram!!
Świat: Nie gram!!
Skille: 00/00
Qwesty ma numer GG 5603523 Qwesty ma login Tlenu qwesty1@tlen.pl
Domyślny

Zaczne od tego...
Kilku graczy znam...Elita z miejscowej kafejki w Milowce... (www.mapa.szukacz.pl - wpisujemy Milowka ta na poludniu Polski)
Ich wiek to ok. 10-14 lat (nie wiecej,jedynie Arthur Master ma 20+) z jednym nawet chodzilem do klasy ... Troche glupki...;/ Niestety... Ale to nic nie ma do rzeczy... Oprocz tego ze nie sa pilnowani przez rodzicow, kazdy z nich siedzi pol dnia w kafejce :/...Straszne...:/... Na SSkach widac ladnego Tibia Black Ice bota, ja obecnie nie gram juz w tibie,ale w kafejce to widac jak bot sie nazywa...w koncu 7/7 komputerow zawsze zajetych i tibia non stop... (chodze czasami po plytki)...:/ Gdzie sa do cholery jasnej rodzice ? Te DZIECI siedza czasami na nockach!!!!!!! :/... Na rekolekcje w kosciele nie chodzili to ksiadz pojechac musial do kafejki...Apeluje do rodzicow i osob doroslych,nie pozwolcie swoim dziecia tak sie marnowac!!!!!! :/ Najpiekniejszy czas swojego zycia spedzaja na tibi!! Rozumiem 1-3 godziny dziennie ,ale nie w wakacje i nie caly dzien :/ Na dodatek...sa to osoby ktore strasznie sie pogorszaja w nauce :/... Wspolczuje rodzica (... Ja swoje dzieci,jak bede mial jakies za kilka lat...postaram sie uchronic przed tym! Na dodatek... mozecie mnie nawet zbanowac,chodza po szkole i mowia cytuje : "Przypierdole ci zaraz z SOVa" "kurwa,jebany Rotwormie" "Ide na demony do kibla" To jest juz nieporozumienie,mozgi maja zniszczone ta gra,ta gra powinna byc platna,wtedy przynajmniej dzieci by nie graly bo nie maja konta bankowego a rodzice nie dadza na to zeby grac... ://... Popieram TVN teraz tak,2 lata temu ci kolesie byli wysportowani,fajni,nie przeklinali,dobrze sie uczyli,zaczeli z tibia od razu ich stan spadl o 98 %... :/ Nawet niektorzy teraz przez ta kafejke i tibie nie umieja kopnac w pilke!! :/...Co to jest ? Nalog,nalog,nalog i jeszcze raz nalog, zeby dzieci tak siebie same traktowaly...;/ Przepraszam,ale musialem to napisac...bo widze do czego ten swiat zmierza....Zegnam!!!
Qwesty jest offline   Odpowiedz z Cytatem