#tibia.pl
wasz kanał jest po prostu śmieszny, a przynajmniej opy w postaci slaya i nikt'a. Ich bezczelność/głupota jest przerażająca, razi od nich ignorancją (zdrówko slaya), że aż żal.
Wstąpiłem na #tibia.pl z nadzieją na inteligentą rozmowę wśród ciekawych ludzi jak np. Wikt (zdrówko) czy też kamsz'a (zdróweczko). Ale gdy do mojej rozmowy o Lucid Dreaming wtrącili się ów @ zaczął się prawdziwy chaos. Zaczęli mnie wyzywać właśnie od ignorantów, klnąć na mnie i udowadniać mi moją rzekomą niewiedzę w temacie snów. Wkońcu >nikt< (prawdiłowy dobór nicka do osobowości, choć co prawda ksywka >nic< oddawałaby pojemność jego mózgu, dlatego udzielam ci rady, zmień swoją dotychczasową), czy też slaya, (nie pamiętam już) postanowili wlepić mi bana. Ot cała rozmowa. Jeszcze >nikt< przed ujrzeniem ciągu znaków symbolizujących mój ban+kick, bełkotał coś o statystykach i o uogólnieniach. Szkoda mi tego człowieka, myśli że jak ma władze w postaci @ to jest ponad wszystko. Tak się składa, że nie. Nie wiesz jak wielkiego robisz z siebie błazna człowieku. Zastanów się, bo zdaje mi się, że na #tibia.pl próbujesz siebie dowartościować. Jak już na kanale wspomniałem, musisz być bardzo smutnym i słabym człowiekiem.
Jak masz odwagę, chętnie tutaj z tobą porozmawiam.
|