Temat: #tibia.pl
Zobacz pojedynczy post
stary 16-07-2006, 22:11   #8
Baron Kaldrick
Użytkownik Forum

Baron Kaldrick's Avatar

Data dołączenia: 06 03 2004
Lokacja: from Dwarves Lands...

Domyślny

Cytuj:
wasz kanał jest po prostu śmieszny, a przynajmniej opy w postaci slaya i nikt'a.
Boki zrywać, nie? Bo my po prostu pod publiczkę jedziemy. I na basha polujemy. Heeeej!
Cytuj:
Ich bezczelność/głupota jest przerażająca, razi od nich ignorancją (zdrówko slaya), że aż żal.
Przerażająca i porażająca 'wogóle', heeeej. Niepotrzebne skreślić, też. I faktycznie, wielkim pokazem ignorancji było zmiażdżenie Twoich cieniuteńkich argumentów. =]
Cytuj:
gdy do mojej rozmowy o Lucid Dreaming wtrącili się ów @ zaczął się prawdziwy chaos.
CHAOS, PANI KOCHANA, CHAOS I ARMAGIEDDON! Oni, oni... Ci źli, brudni @! ONI ŚMIELI PODWAŻYĆ MOJE ARGUMENTY! NA STOS!
Cytuj:
Zaczęli mnie wyzywać właśnie od ignorantów, klnąć na mnie i udowadniać mi moją rzekomą niewiedzę w temacie snów.
Jeden dowód na klęcie, kotku. I dwa, na niepotwierdzone argumenty, w podważaniu twojej wiedzy.
Cytuj:
Wkońcu >nikt< (prawdiłowy dobór nicka do osobowości, choć co prawda ksywka >nic< oddawałaby pojemność jego mózgu, dlatego udzielam ci rady, zmień swoją dotychczasową)
GUZIK cIĘ obchodzi pojemność mojego mózgu (swoją drogą, prawdopodobnie - STATYSTYCZNIE, jeśli wiesz co to słówko znaczy - podobna do tWOJEGO), tak jak i GUZIK cIĘ boli moja osobowość.
Cytuj:
Jeszcze >nikt< przed ujrzeniem ciągu znaków symbolizujących mój ban+kick, bełkotał coś o statystykach i o uogólnieniach.
Bełkotem było to dla cIEBIE, boś nie zrozumiał, biedaku. Swoją drogą, co miałeś z zaokrąglania na matmie? Banię, czy dwa na szynach?
Cytuj:
Szkoda mi tego człowieka, myśli że jak ma władze w postaci @ to jest ponad wszystko.
Patrz, tu nie mam władzy. A i tak mam z cIEBIE niezły ubaw. I jestem ponad wszystko, a jakże. Ponad ignorancję na temat spraw, o których uważam się za eksperta, na pewno.
Cytuj:
Tak się składa, że nie.
I widzisz co zrobiłeś? Zniszczyłeś mój idealnie wyimaginowany świat ( Jak tak można? ((
Cytuj:
Nie wiesz jak wielkiego robisz z siebie błazna człowieku.
Nie wiem, i GUZIK mnie to obchodzi. A wiesz, jak wielkiego robisz z siebie tY? Razem ze swoją komiczną wiedzą na temat danych statystycznych?
Cytuj:
Zastanów się, bo zdaje mi się, że na #tibia.pl próbujesz siebie dowartościować.
A jak. Do końca dnia jeszcze parę godzin, wlepię parę banów tu, parę tam, udowodnię paru ludziom jak wielką przewagę mam nad nimi, ochlapię monitor własnym nasieniem i z poczuciem spełnienia położę się spać. A jutro jatka zacznie się od nowa, muahahahahah!
Cytuj:
Jak już na kanale wspomniałem, musisz być bardzo smutnym i słabym człowiekiem.
Chlip Jaki ja smutny... Ledwie się ruszyć z tego smutku mogę... (
Cytuj:
Jak masz odwagę, chętnie tutaj z tobą porozmawiam.
No gdzie, ja, taki słaby i smutny mam mieć odwagę? Nie no, przeliczyłeś się chłopie =(

Ma ktoś logi z tej rozmowy na #? Jak tak, to bardzo bym prosił o wklejenie.

Terry Pratchett, "Straż! Straż!"

Ostatnio edytowany przez Baron Kaldrick - 16-07-2006 o 22:17.
Baron Kaldrick jest offline