Zobacz pojedynczy post
stary 06-08-2004, 23:48   #20
Melabux_1
Zbanowany

Melabux_1's Avatar

Data dołączenia: 29 07 2004
Lokacja: A czy to ważne ?

Melabux_1 ma login Tlenu melabux01@tlen.pl
Domyślny Czy polacy to polacy?

W*****a mnie takie coś stoje pod Depo poszedłem do skrzynki zeby wrzucic 100 gp wychodz patrze 3 polaków stoi9 i patrzy na mnie a ja na nich po chwili zobaczyłem ich levele :Knight lvl 20 Palladyn lvl 15 Druid level 15 no to ja mówie przepraszam,mógłbym przejść ? a oni spierd...laj żydzie pi..olony twoja stara to kur...a !!!!! no i jak się tu nie w*****ć na moją mame nabluzgał to zaatakowałem knighta potem po 5 minutach ja miałem z 100 hp a on może miał zielony pasek to na pewno moze to pokaze na rysunku :

-Pozostałe hp
------------ - TE KTÓRE MU CMOKNELY

----------- o to ten rysunek <----

No i ja uciekam na góre patrze jeden polak mówi pomuż pliss help!!! a on miał 30 level druid i mówi "Ok chłopie " i zabił knighta ale pie..olony druid trafił we mnie jakimś cholernie durzo oddającym hp z 100 zostało mi 20 a on "Spoko chłopcze jak kilniesz to wezme plecak > zabił "Pałe" został druidek ja schowałem się za nim <Dramat> i druid vs druid Spox ja go sie spytałem ile hp a on 180 a tamtego "Ty pało ile hp " a on 200 hahaah no to ja wale to!!!! i krzyknołem jakby odgłosem Gandalfa na orki HAHAH ;D ;D i zaatakowałem go tym czerwonym runem czy jakoś tak ;D gostko takie oczy pokazał 0-0 oo--O :/ no to ja 4 seryjkami i przy każdej eksplozji w niego mówiłem "Fiuuu fissst bpizd " ;D gostkowi podajże zostało z 50 hp a Spox druidowi z 40 No to ja ty c..uju !!!! i patrze a on takie oczy 0-o lol doszło 2 brazyliczyków <można było poznać po barwie> i mówili po angliku troche hehe "Help" a ja "Please Help" no to oni mieli z 20 poziomy i do tego sorcery D gostek miał podajże 30 hp i spie..alał !!!! aż sie kurzyło ;D szybki był sku..wiel !!! uciekł aż do Cave troll gdzie mnie poinformowali przyjaciele Z Br i z Pol ze tam jest 2 sporionki potem weszlismy ja nie bo nie mialem antidote :/ patrze gostkowi mi dali studded legs plate armor rózdke ksiege czarów i 2 plecaki z runami tymmi z prądami i z duzymi ogniami podziekowałem ehh to byal przygoda któar trwała ponad 1 godzine
Melabux_1 jest offline   Odpowiedz z Cytatem