Zobacz pojedynczy post
stary 17-07-2006, 11:00   #165
noobowaty mistrz
Zbanowany

noobowaty mistrz's Avatar

Data dołączenia: 05 07 2006

Domyślny

Poradnik bardzo dobry - moja ocena 9/10
Ten 1 pkt odjalem tylko za to, ze w ogole nie napisales jak sie dostac na senje, zeby poexpic na -3 poziomie (ja wiem ze qs ale mogles podac tylko nazwy questow i juz ludzie by sobie na tibia.org i tibia wiki znalezli rozwiazanie, a tak to malo kto wie jak tam dojsc, a exp jest naprawde szybki, nie wspominajac juz o loocie)
Bo z tych wszystkich wysp lodowych na powierzchni i pod ziemią, to tylko podziemia senji maja jakakolwiek wartosc do expienia.
Folda smierdzi:
-dlugie korytarze i trzeba chodzic z 30 sqm od respa do respa
-irytujaco slabe potwory ze slabym lootem (ktorych zabijanie staje sie bardzo monotonne) poza 3 fe (ktore w ogole nie zostawiaja loota, wiec ich zabijanie nie ma wiekszego sensu poza expem) na -3 (ale one tez slabe bo respia sie pojedynczo w roznych miejsach tej drogi z lawą wiec spokojnie mozna zabic wszystkie 30 lvl magiem tracac przy tym ~3 mf i 3 explo)
-duzo noobow na lvlach 8-15 ktorzy nie daja poexpic
-slaby loot bo nie ma szans na zrobienie lootbaga na foldzie
-wolne respy
-skillowac tez sie na foldzie nie da, bo albo nooby wybijaja potwory (non-pvp) albo lowlvl pk zabijaja skillujacych (pvp, pvp-e)
IMHO na foldzie nie oplaca sie przebywac nawet jak mamy 8 lvl (sa duze szybsze expowiska nawet dla tego lvla), a co dopiero na wyzszym lvlu.

Ostatnio edytowany przez noobowaty mistrz - 17-07-2006 o 11:12.
noobowaty mistrz jest offline   Odpowiedz z Cytatem