Cytuj:
Oryginalnie napisane przez notop
ojjj chyba neiwesz caqlej prawdy,fakt ze sie nieuhalem niebyl spowodowany ze stalem afk czy ze jestem debilem i pozwolilem zeby mnie ek zabil,poprostu 2 dni wczesniej mialem sytuacje taka ze bil se ludzi do red hp(mnie takze) bo mial z tego fun a kto sie uhal to znow go bil do red,niemialem many ani czasu na gupia zabawe ,myslaem ze se zuwielbiam jeść bananyie mnie do red i da siana,jadnak sie pomylilem,ale cale to zdarzenie i jego zabawy z jechaniem ludzi do redhp pokazuje jaki inteligentny jest nowy owner bedka
pozatym zauwaz chlopcze ze neiwyzywam nikogo innego z turtli tylko jego,a powod jest :,
po 1 ja wojny neichcialem zadnej,
po 2 wole se expic niz sie napiep~ (tak tak wiem ty wolisz to 2-gie)
po 3 jakby lider turtli byl bardziej odwazny i umial sie zachowac jak lider a nie jak(co to ja niejestem) to na 2 dzien po tym deadzie sprawa bylaby zalatwiona,
a po 4 przyznaj sam ze czesc turtli poprostu sie nudzila,znaczna czesc od dawna nieexpi a tylko loguje sie by kogos zabic,albo narobic zadymy
niestetypoziom inteligencji na ziemi jest staly
a ludzi coraz wiecej
zrozumialbym jakby wojna byla z konkretnego powodu ale te podane przez was sa.... moze neizalosne ale poprostu smieszne;
ps. najbardziej mnie rozsmiesza ze haka troya przypisuje sie nam,tylko chyba zaden debil z sk by niedal takiego comenta troyowi zeby specjalnie mysleli ze to sk haklo go;],no ale wy niewidzicie tego ze to prowokacyjka na zywca,szukaliscie powodu do wojny,to go se wymysleliscie;]
a co mnie rozsmiesza glidia galirona niepomaga nam,oni maja poprostu prywatna wojne z turtlami wiec niewiem dlaczego obcej glidi ktora niema z nami zadnych ukladow podpisujecie fragi do swoich
|
Teraz jestem dla ciebie chlopcem a jeszcze pol roku temu lizales mi dupe zebym cie uratowal
"22:40 Sua Mea: jak ci powiem ze ci pociagne druta to uratujesz mnuie?

"
Zachowalem sobie ten hotkey bo przypomina mi jakim lapsem jestes...taki cichutki byles przez dlugi okres az nie wbiles do 7k.
Co do insultow to jechales jechales po Turtlach chlopcze malinowy i to czesto wytykajac "inteligencje niektorych polaczkow z dpft". Wogole to co ty masz za faze z tym poziomem inteligencji na swiecie, przeczytales w ksiazce o tym i pomyslales sobie ze cool byloby takie cos wtracic do posta?
I nie wkrecaj sie tak w reason tej wojny to jest tylko gra czlowieku, zawsze mozesz zmienic serv na non-pvp jak na zwyklych nie dajesz rady.