Zobacz pojedynczy post
stary 17-07-2006, 11:53   #43
Aro aka papa
Użytkownik Forum

Aro aka papa's Avatar

Data dołączenia: 18 05 2006

Stan: Na Emeryturze
Świat: Arcania
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez notop
ojjj chyba neiwesz caqlej prawdy,fakt ze sie nieuhalem niebyl spowodowany ze stalem afk czy ze jestem debilem i pozwolilem zeby mnie ek zabil,poprostu 2 dni wczesniej mialem sytuacje taka ze bil se ludzi do red hp(mnie takze) bo mial z tego fun a kto sie uhal to znow go bil do red,niemialem many ani czasu na gupia zabawe ,myslaem ze se zuwielbiam jeść bananyie mnie do red i da siana,jadnak sie pomylilem,ale cale to zdarzenie i jego zabawy z jechaniem ludzi do redhp pokazuje jaki inteligentny jest nowy owner bedka

pozatym zauwaz chlopcze ze neiwyzywam nikogo innego z turtli tylko jego,a powod jest :,
po 1 ja wojny neichcialem zadnej,
po 2 wole se expic niz sie napiep~ (tak tak wiem ty wolisz to 2-gie)
po 3 jakby lider turtli byl bardziej odwazny i umial sie zachowac jak lider a nie jak(co to ja niejestem) to na 2 dzien po tym deadzie sprawa bylaby zalatwiona,
a po 4 przyznaj sam ze czesc turtli poprostu sie nudzila,znaczna czesc od dawna nieexpi a tylko loguje sie by kogos zabic,albo narobic zadymy

niestetypoziom inteligencji na ziemi jest staly

a ludzi coraz wiecej
zrozumialbym jakby wojna byla z konkretnego powodu ale te podane przez was sa.... moze neizalosne ale poprostu smieszne;

ps. najbardziej mnie rozsmiesza ze haka troya przypisuje sie nam,tylko chyba zaden debil z sk by niedal takiego comenta troyowi zeby specjalnie mysleli ze to sk haklo go;],no ale wy niewidzicie tego ze to prowokacyjka na zywca,szukaliscie powodu do wojny,to go se wymysleliscie;]

a co mnie rozsmiesza glidia galirona niepomaga nam,oni maja poprostu prywatna wojne z turtlami wiec niewiem dlaczego obcej glidi ktora niema z nami zadnych ukladow podpisujecie fragi do swoich

Teraz jestem dla ciebie chlopcem a jeszcze pol roku temu lizales mi dupe zebym cie uratowal
"22:40 Sua Mea: jak ci powiem ze ci pociagne druta to uratujesz mnuie?"
Zachowalem sobie ten hotkey bo przypomina mi jakim lapsem jestes...taki cichutki byles przez dlugi okres az nie wbiles do 7k.
Co do insultow to jechales jechales po Turtlach chlopcze malinowy i to czesto wytykajac "inteligencje niektorych polaczkow z dpft". Wogole to co ty masz za faze z tym poziomem inteligencji na swiecie, przeczytales w ksiazce o tym i pomyslales sobie ze cool byloby takie cos wtracic do posta?
I nie wkrecaj sie tak w reason tej wojny to jest tylko gra czlowieku, zawsze mozesz zmienic serv na non-pvp jak na zwyklych nie dajesz rady.
Aro aka papa jest offline   Odpowiedz z Cytatem