Zobacz pojedynczy post
stary 07-08-2004, 10:05   #21
SandMan
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 06 06 2004
Lokacja: Łuków

SandMan ma numer GG 3377227
Domyślny

Cytuj:
Jesteśmy mało zorganizowani
Heh, tacy jestesmy. Kiedy podczas cwiczen sil porzadkowych w razie ataku terrorystycznego policja wydawala ludziom polecenia to ci zamiast sluchac albo robili dokladnie na odwrot albo zupelnie ignorowali pana w niebieskim mundurze Ehh..

Cytuj:
Łącząc sie z Tibią wszyscy powinni zapomnieć skąd naprawde pochodzą i być Tibijczykami.
Pomnik w Thais temu Panu.

Cytuj:
Ale czy to nie jest wredne, że Polak Polaka atakuje?? Jak ktoś ma nick menda
Jak ktos ma nic menda to wiadomo, ze jest z Polski, bo nas w wymyslaniu durnych xyw nikt nie pobije. Niejednoktrotnie zadaza sie ze POLAK dostaje od POLAKA wlasnie za xywe, jesli ten "bijący" jest jednoczesnie troche porywczy, a jest wyczulony na lamanie zasad tibii. Przyklad nicku: Zielona Krowa Bez Skrzydel. mam nadzieje ze juz reportniety, a jak nie to ja sie tym zajme. Ani troche mnie nie obchodzi, ze kapuje na Polakow i oni bana dostana czy nejmloka, ja chce grac w spokoju w RPG a nie ogladac licytacje "kto glupszy"

PS: Jesli jakies n00bki was pkuja, blokuja czy cos msg Ye'Mez, na Eterni. Ab-Carlin-Kaz. Narazie sie przygotowuje a potem ruszam przemierzac tibie i tepic pk. Cel pierwszy: Folda (ale trzeba zerac ekipe :/ )

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.