Zobacz pojedynczy post
stary 07-08-2004, 10:31   #1
Kubakapica
Użytkownik Forum

Kubakapica's Avatar

Data dołączenia: 22 03 2004

Domyślny To już jest koniec...

NIedawno kupilem sobie pacca.... Wczoraj sie aktywowoał. Popłynąłem na edron kupiłem czary polatalem sobei z utani hur a potem poszedłem expic na fibule... Po jakimś (krótkim jak mi się zdawało czasie) przyszła do mnie bliska mi osoba i spytała czy wiemm ile tu już siedze... Godzine? Nie 3,5... Kuba.. Podejdź do lustra. Zobacz jak wyglądasz. Podchodze... Czerwona twarz żyłki w oczach.... Potem wyłączyłem tibie i zacząłem rozmawiać z tą osobą... Miała racje... Ta gra to choroba... To nałóg... Coś co was niszczy... ZObaczcie ile czasu MARNUJECIE grając w tą durną gre... Ona nie jest darmowa.... Nie jest... Nie ma graczy bez pacca na lev 50... Za bardzo sie wciągaja... To wszystko jest dokładnie zaplanowane... Ktos gra powie kolegą połowa z nich się w ciagne.... Ile ludzi sie zniszczy, zgłupieje... Ile potężnych umysłów zostanie zdegenerowanych.... Przez durną gre w która grając nei ma sie poczucia czasu, nei jest sie wrazliwym na bodźce słuchu, smaku węchu.... Nie czuć zmęczenia... Odchodze bo zrozumiałem, że sam siebie zkazuje na degeneracje... Wole Sie jednak spotkać z prawdziwym przyjacielem niż tym z Tibi... Pyatcie czy mi nie żal pacca... Nie nie żal mi. Oddałem postać koledze... On już sie wciągnął i nei moze odejsc... Ja mam 15 lat... Niewielu na tym forum jest starszych i niewielu zrozumie co napisałem. Ale może po tym co napisałem ktoś przemysli to wszystko... Z formum chciałbym podziękować Raynoldowi za kilka drobnych spraw oraz MAtkusowi za słuchanie moich żędzeń o błedach na stronie... Odchodze z formum, z tibii z tego cholernego wirtualnego świata. Wole żyć na prawdę...
Żegnajcie i przemyślcie
Kubakapica jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.