Temat: senja
Zobacz pojedynczy post
stary 17-07-2006, 16:30   #21
noobowaty mistrz
Zbanowany

noobowaty mistrz's Avatar

Data dołączenia: 05 07 2006

Domyślny

Cytuj:
@beho na senji-gdy bilem beho exp byl troszke lepszy, loot tez (wypadlo mi juz 7 quagmire rod-mam je w domku) jednak jestem knajtem i wale aksem dlatego mi sie to oplaca, podejzewam ze druid(co wali s ruszczki ) mialbym tylko straty na beho.
OMG. Kompletna bzdura. Chyba nigdy drutem nie grales. Ja na senji expilem od 25 lvla do 35 lvla. Bilem zawsze beho. Jedyny koszt jaki ponosilem na beho to mana ktora byla potrzebna zeby z rozdzki wykonac odpowiednia ilosc strzalow do jego zabicia+czasami 1 lub 2 exura grany. Lacznie 20-100 many. Przy czym zwykle mino bilem z fire axa wiec many mi nigdy na beho nie brakowalo i staralem sie chodzic na beho jak tylko sie zrespily bo to najbardziej oplacalne potwory na senji.
Cytuj:
Loot na senji: najlepszy jak dla FACC-dopiero na mintwail zrobilem lepszy ale mialem wyzszy lvl, skile i bylo niebezpieczniej.
W mintwallin jest loot niewiele lepszy, a trzeba wydac duzo wiecej kasy na manasy zeby go osiagnac. W sumie wiekszy zysk mamy na senji. W mintwallin jest natomiast lepszy exp.
noobowaty mistrz jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.