Zobacz pojedynczy post
stary 17-07-2006, 18:27   #26
orion137
Użytkownik Forum

orion137's Avatar

Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Łódź

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

No cóż masakra

Stamina - z jednej strony fajnie, bo bedzie mnie szarowania, ale z drugiej troche trza czekać aż się odnowi

Celowanie z battle list ? Pomysł "Kamikadze" - zakład, że teraz liczebność knigtów spadnie znacznie a ci co będą już będą robi w portki przed jakimś noobkiem który zacznie do nich klepać z sd/explo/hmm z battle ? Już teraz nie bedzie se można wymyślnie "tańczyć" żeby uniknać shota z runki Fakt sam gram teraz druidem, ale współczuję knightom, którzy wpadną w łapska jakiegoś sorca/druida.

Podróżowanie w kolejce ? Jak najbadziej tak

Najbardziej mnie ucieszy pomysł z tym zabieraniem loota W końcu koniec z loot thiefami

Wracając do celowania z battle list. Napisane jest:

Cytuj:
Nowa możliwość (choć starzy gracze wiedzą, że nie taka nowa) strzelania do graczy z listy battle ma na celu zrównanie szans osób używających do tej pory do tego celu botów z uczciwymi graczami.
Według mnie to trochę tak jakbyśmy zalegalizowali cheaty..Zamiast walczyć lepiej popierać ? No cóż "czego nie możesz pokonać - to popieraj". Jest jeden plus tego. Te wszystkie shity typu aim boty etc stracą ważność. Teraz będziemy mieli aim legalny !! Omg...

Coraz bardziej te update'y mnie przerażają..W następnym możemy się spodziewać runek 100x ? Hail Ots ? Już to widzę.. Leci 50 MS z SD 100x

Poczekamy, zobaczymy.. Narazie powiem tyle - Update do d.... przez ten battle list

Pozdro dla wszystkich knightów i powodzenia Wam życzę !!

Kind Regards,
orion137
orion137 jest offline