Zobacz pojedynczy post
stary 17-07-2006, 18:40   #52
MrSosoo
Użytkownik Forum

MrSosoo's Avatar

Data dołączenia: 05 07 2005

Domyślny

Strzelanie do ludzi z battle... czy CipSoft na prawdę nie ma juz co wymyślać? Przewaga Sorcererów i Druidów (ew. Paladynów ) nad Knightami na serverach Pvp i e-Pvp ogromnie wzrośnie. Może się wydawać, że zmniejszy to szanse aim-botterów, jednak przyjmowanie przez CipSoft, że każdy napotkany sork czy druid korzysta z owej "pomocy" doprowadza imo do pogorszenia zasad Tibii i zakłóci równowagę w wyborze profesji.

Możliwość otwierania ciał potworów przez 10 sekund przez osobę, która zadała najwięcej obrażeń... Na pewno będzie to dobre rozwiązanie dla niskich lvli, gdzie thiefy rzucają się na każdego twojego monsterka. Jednak popatrzy na to z drugiej strony. Często na trade widzimy oferty typu: "Looking for shooter to Bk/Dl/Hero.. hunt". Oczywiście tacy shooterzy są przypadkowymi ludźmi dla blockera i na 90% on bierze caly loot a shooter zadowala się expem. Jeśli jednak ciało będzie otwierał sork/druid/palek to chyba oczywiste jest to, że przywłaszczy on sobie "cięższy" loot.

Męczenie się postaci jest według mnie najlepszym pomysłem wprowadzanym przy tym up-date ( jeśli to są wsztstkie ). Na pewno pomoże w walce z sharingiem kont co ptzy zgranej grupce pozwala na osiągnięcie wręcz niesamowitych wyników w bardzo krótkim czasie. Serv ma 2 tygodnie, a tam już biega sobie ~100 lvl, a inni nie mają jeszcze 50-tego. Według mnie takie zaburzenia powodują wyniszczanie się servera "od środka". A tak poza tym to uczciwi gracze będą mieli większą szansę aby dorównać oszustom

~~Pozdro, MrSosOo=]
MrSosoo jest offline