Zobacz pojedynczy post
stary 17-07-2006, 19:07   #106
Tikiktaki
Użytkownik Forum

Tikiktaki's Avatar

Data dołączenia: 01 01 2006
Lokacja: Oleśnica

Imię: Danieluss
Profesja: Elite Knight
Gildia: Polish Power
Świat: Pacera
Poziom: 102
Skille: -------
Poziom mag.: 7
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Djurasik
1. - Dobre ? DOBRE ?! To wyobrazcie sobie że jesteście blookerem na huncie z kimś i ten ktoś jak zwykle zada więcej obrażeń bo wy aby blokujecie i co wtedy ? jak macie zamiar swój loot wziąść? siłą ? Na PvP moze to przejdzie ale na non-PvP to będzie wyrok dla blookerów.

2. - Stamina ?! ... DE*ILSTWO... dlaczego ? Bo jak by nie było gracz im większy ma lvl tym więcej musi zdobywać Expa. Żeby było jaśniej, jak kupuje pacc przykładowo to płacę za 3 miesiące gry - to skoro płacę za 3 miesiące to dlaczego mają mi z tych 3 miesięcy urywać godziny do expowania skoro normalnie mógłbym wyrobić więcej ? żeby było godzina offline to godzina online
1 = 1 to rozumiem ale 2 = 1 ? chyba ich pogieło, albo ostatnie 14 godzin tylko połowa expa ? czy oni się dobrze czują ? Daje wam gwarancje że jeżeli to zrobią to gra straci wielu graczy i jeszcze więcej skarg od posiadaczy pacc uzyska cipsoft ;/

3. - Wielkie dzięki że Cipsoft który miał "umilić życie knightom" w następnym update jak obiecywali właśnie ich UDUPIŁ. Teraz Knight vs Sorc/Drut to Dead Knight...

Coś ominołem ? jeżeli to co tu piszecie nie jest żartem to naprawdę ... ale to naprawdę Cipsoft'owi totalnie odwaliło. Widać chcą zniszczyć te świetną grę do końca. Żegnam was i oby ten żart ze staminą okazał się tylko żartem.

ON MA RACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!! teraz pozostanie mi albo zakonczyc gre knightem i zrobic sorka/druida albo przezucic sie na cos innego.....
Tikiktaki jest offline