Zobacz pojedynczy post
stary 17-07-2006, 19:13   #115
Sesef
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 30 11 2005
Lokacja: Warszawa

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

gownoa nie update teraz troche przykładow z życia

Ide expić wpada Liam, Ozur Gruchman/Van Tristam i co naet przy hot keyu na Uh nie mam szans się wyuhać bo tamci mnie szybciej ściągną z sd.

Przykład 2 Podczas wojny są problemy z expieneim bo jedna strona drugiej przeszkadza i dla przykładu jedni robią sobie impre to ich z 1-2 dni nie ma to druga strona expi ile wlezie a teraz co gówno bo niestety stanina się skończyła.

2 updaty temy dali wandy i rody postacią magicznym podkręcili postacie magiczne teraz co znowu oni, a co knight do lamusa (małe porównanie Knight zostaje w średniowieczu Sorc, drut awansuje do nowożytności)

Co do Pacc to jak nie stanieje albo nei zaczną go przeliczać na minuty/godziny to lekka przesada płacę za cały dzień możliwości grania i co teraz sobie będe mógł tylko pograć 1/2.

Do tego zchszanili jedną z fajniejszych rzeczy w Tibi czyli wojny teraz co wygrywa ta strona która ma więcej pallow i sorców?? I jednocześnie większą siłe ognia.

Teraz tibia zmierza w stronę samodestrukci

W update 7.9 (taki powinien być w grudniu) zobacyzmy pewnie runki 100x dla postaci pacc i dadza exaust 0 s albo 500 ms żeby ludzi zachęcić do grania w Rl tibie a nie OTS, do tego jescze epwnie napiszą ze dożucają kolejne 2 demony w Anihilatorze bo teraz będzie załatwy jak się można uhać prawie jak automat.

Zaraz powstanie masa filmów pt "Patrzcie zrobiłem anihilatora bez macro/bota"

Multigadanie Fajne jedyne co się udało.

Blokada ciała, kompletne dno może by to tylko uruchomić na non PVP?? bo jak narazie to mam wrażenie ze na reście światów shooterzy zaczną okradać blokerów.

JEdyne co mi się w tym update podoba to że Cipy zniechęciły mnie nin do gry i nareście skończe w 100% grać szkoda tylko tego dziś kupionego pacca:/

A co z cało dnowymi exani na hydrach, przepraszma bardzo to że sobie skocze ze znajomymi w weekend na hydry na 18-30h zeby zarobić coś na uhy to już musze być sharerem. Nieodś ze pdoczas tego nie powiem ci mnie bierze ale patzrenie na hydyr pprzez 30h jest wnerwiające, ale co musze patzreć żeby potem muc sobie zrobić troche rpzyjemności i pojśc na wrl na przykład.

sesef: 11,386 Points (Rank: #269,651)

Join World Community Grid today!

Twój komputer w służbie nauki - obliczenia rozproszone, pomóż znaleźć leki na różne choroby.

Jak dołączyć do WCG dowiesz się pod tym linkiem: http://www.boincatpoland.org/wiki/Instrukcja_BOINC-WCG

Ostatnio edytowany przez Sesef - 17-07-2006 o 19:16.
Sesef jest offline