Oprócz siedmiu nowych grafik i jednej wyspy, której zrobienie zajęło nam pół roku [w końcu chyba ważniejsze jest wydawanie przez nas waszych pieniędzy za pacce], wprowadzimy wiele udoskonaleń do gry.
Staramy się przeciwstawić pladze złodzieji dlatego każdy item może zostać podpisany przez gracza i tylko on będzie mógł go ruszyć i go wziąść. Proszę nie pisać w sprawie zablokowanego skrzynkami Venore i innych miast.
Ponadto ułatwimy polowanie na potwory, teraz możesz stanąć w środku respa potwora i kiedy pojawi się on na nowo zabić go, bez żadnych strat, gdyż on nie zaatakuje Ciebie.
Teraz aby expić będziesz musiał wysłać do nas list potwierdzający, iż nie dzielisz z nikim konta, który musi zawierać podpis proboszcza, mamy, taty i twoje świadectwo moralności obywatelskiej.
Aby uprzykrzyć życie botterom zaimplementowaliśmy własnego aimbota w kliencie. Funkcja combo sd jest w fazie testów, ale postaramy się ją jak najszybciej poprawić. Musimy przyznać, że uh bot działa świetnie, dlatego zmiejszyliśmy wymagany poziom na annihilatora na 80, gdyż bot może nas spokojnie wyuhać.
Teraz aby podróżować między miastami, będziemy wchodzić do specjalnych teleportów, dzięki którym unikniemy kolejek, a które będą pobierać pieniądze z naszego dp.
Ja wysiadam, myślałem że bardziej spieprzy_ć się już nie da, ale się myliłem...