Zobacz pojedynczy post
stary 17-07-2006, 19:43   #189
adrianeczeqq
Użytkownik Forum

adrianeczeqq's Avatar

Data dołączenia: 23 06 2006
Lokacja: Przeworsk

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Świat: Pacera
Poziom: 132
Domyślny Update - porażka

Mysle ze tu nie tylko chodzi tylko o noobków i ich zagrywki oraz boty

Któż z nas nie denerwował się, gdy ktoś obcy okradał ciała zabitych przez nas z wielkim trudem potworów? Teraz to już historia! Od teraz jedynie postać, która zadała potworowi najwięcej obrażeń może zebrać przedmioty z zabitego potwora przez 10 sekund po jego zabiciu. Przez ten czas nie będzie także można ruszyć zabitego potwora.

teraz na non pvp żaden noobek nie zawali loota po ciężkiej walce ale na mass huntach trzeba bedzie liczyc na uczciwosc shotterów

Ponadto blokowanie respawnu będzie odbywało się wyłącznie na piętrze, na którym ktoś stoi, na wyższych i niższych piętrach potwory będą się od teraz odradzały normalnie.

na non-pvp już nie bedzie tak strasznie z noobkami blokujacymi respa blokuja tylko na odpowidnim poziomie

zmęczenie?? wg mnie to cios na nowych swiatach a ogólnie to dośc dobre ja osobiscie gram 2h dziennie

Nowa możliwość (choć starzy gracze wiedzą, że nie taka nowa) strzelania do graczy z listy battle

no to teraz sorki i druidzi zapanuja na pvp bedzie to 80-90% ludnosci zapewne nawet uh w hotkeyu nie pomoze wszyscy albo wezma sorka albo wyniosa sie na non pvp zaeby sobie pograc knightem lub pallem

onadto kapitanowie będą teraz mieli możliwość rozmowy z kilkoma osobami jednocześnie.

bardzo dobry pomysł

ogólnie update wg mnie promuje non pvp no i te 2 nowe serwy non pvp jeszcze.
looknijcie na erig net na nowych swiatach (tych po zimowym update) 30%-45% sorki po tym update bedzie to ponad 50% sorków a na dole palladyni 8,5%!!!! a anjwiecej to 22%!!! powinni zrobic cos co pallów promuje a nie sorków wg jak nie wprowadza po tym update jakiegos update poprawczego to pvp to bedzie nawalanka full wypas magowie obejma wladze a knighci i pallowie z olśniewajcymi skilami pójdą w zapomnienie...
adrianeczeqq jest offline