Porusze 3 podpunkty bo 2 pozostale sa jasne i przejrzyste
Lootowanie - To jest tak ... Jestes sorciem idziesz na expa z knightem Jezeli strzela ze swoich run i pije swoje manasy to ma zasrane prawo obczaic loot Ktory i tak obczaja pierwszy knight Wiec nie wiem w czym problem a jak cos zakosi to zrobi to raz bo knight mu juz nic nie bloknie i opinie tez sobie za przeproszeniem taki shoter pie... A jezeli Knight daje shoterowi manasy i runki to ja na miejscu takiego shotera bylbym wdzieczny i grzeczny dla takiego knighta i mial nadzieje na przyszlosciowa wspolprace i ludzie z jakimis lvlami raczej postapiliby tak samo a to ze masz 13 lvl i pojdziesz z druidem 8 lvl na guarda wypadnie steel helmet a druid go zakosi to juz mi bardzo przykro.
Stamina - Moim zdaniem pomysl nie jest najlepszy na swiecie tez czasem lubie przyoporowac zeby ladna liczba na erigu byla ale ma swoje dobre strony jest idealnie dobrany czas jaki mozesz expic.. 8 godzin dziennie na samo expienie to duzo wiec tylko sharerzy beda w plecy .. no i ludzie uzaleznieni od Tibi bez prywatnego zycia. Ale spojrzmy na odwage cipsoftu, Sharing jest ogromnym problemem mnostwo ludzi sharuje ( Mi tez sie zdazylo

) A oni wprowadzaja update ktory ich praktycznie likwiduje a co za tym idzie mniej paccow jest kupowanych ( Bo to sharerzy glownie je kupuja

)
Aimbot On - Kogos z Pisu zatrudnili do Cipsoftu? o0