Zobacz pojedynczy post
stary 17-07-2006, 20:09   #157
Kshaq
Prezes Supportu

Kshaq's Avatar

Data dołączenia: 14 09 2005

Domyślny Uwaga !!!!!

UWAGA

AKTUALIZACJE W SPISIE ZOSTANĄ PRZERWANE NA PEWIEN OKRES CZASU.

PawieOczko nie jest w stanie aktualizować listy i pisać czegokolwiek na forum. Robi on sobie przerwę aby od tego wszystkiego odpocząć i zapomnieć o kilku sprawach. Nie wiem jak długo będzie trwać ta przerwa. Aktualizacje będą dalej przerowadzane jednak nie wiem kiedy. Musicie go zrozumieć.
Oczywiście możecie dodawać nowe postacie do spisu jednak prawdopodobnie nie znajdą się one w najbliższym czasie na liście.

Teraz już coś ode mnie. Proszę nie pisać żadnych postów obwiniających PawiegoOczka za nie robienie aktualizacji. Pozatym macie nie pisać tutaj postów odnośnych jego nieobecności na forum, ponieważ ta informacja nie zostanie przeze mnie udzielona. Proszę również o nie pisanie żadnych PW, E-maili oraz wiadomości GG do PawiegoOczka, ponieważ takie wiadomości będą ignorowane tak samo jak ich nadawcy, a numery GG będą blokowane. Pisanie do niego wszelakich wiadomości grozi usunięciem danej osoby z listy lub jej nie dodaniem na listę oraz zignorowanie użytkownika.
Jeszcze raz proszę o to wszystko co wyżej napisałem oraz przepraszam za brak aktualizacji w spisie.
Kshaq jest offline