Heh nie minęło 15min a już tyle odpowiedzi od czasu mojego ostatniego posta

więć se przeczytałem co wteczmas napisaliście i doszedłem do takiego wniosku:
1: AD botów - jeżeli nie możesz pokonać wroga - przyłącz GO =]
2: AD Sorca - jak z kałasza to nie ale powiedzmy jak z szybkostrzelnej broni snajperskiej =]
3: Troche mi to przypomina Diablo II i kolejne uaktualnienia jeżeli chodzi o PVP =] (w 1.09 najlepszą postacią na pvp była amazonka a w 1.10 z kolei paladyn - prawie jak w tibi =])
4: Czy CIP Przypadkiem nie powinien zachęcać ludzi do gry?
5: AD CaveBota - jak przeczytałem o przyłączeniu tego do tibi to odrazu przypomniała mi sie niepamiętam jaka bajka z dzieciństwa w której była bogata rodzina pudli w której z kolei rodzicie qpili dziecion gre... w której gra sama grała - bo po co się męczyć? =]
6: Może jeszcze niech dadzą do Tibi wallhacka tzn żeby było można strzelać z sd i boltów w przeciwnika mimo tego iż na przeszkodzie stoi nam ściana =]
7: Jeżeli wam to sie aż tak nie podoba - nic prostszego niech wszyscy którzy są przeciw temu updatowi napiszą petycje na mail Cip-Softu <Dodatkowo można wytłumaczyć im chcąc zrobić na złość dwuznaczność słowa CIPY =] ale to tylko tak na marginesie> =]
Na koniec od siebie dodam że W ŻYCIU nie widziałem aby popsuł ktoś tak wciągającą gre... Nawet ja chcąc zrobić komuś na złość bym tak nie potrafił