Cytuj:
Oryginalnie napisane przez DJ_MATI
Najlepiej będzie z anhilatorem.Włanczasz auto uh-nie,manasy i jazda.Teraz każdy 100 level będzie robił z palcem w d**** anhilatorcia 
|
^^^^
A teraz co trudniej ??? Kto robi bez macro "anhilatorcia" ( no sorce na non-pvp z 4 ue xD)
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez wizu
co do tego lootu to powinni wprowadzić takie coś, że jak jesteśmy w party z kimś to ten ktoś też może wziąść loota. i to było by najlepsze rozwiązanie. Może tak i będzie, kto wie...
|
Dokładnie to pomyślałem (albo coś ala party tylko oddzielny tryb)
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Jupiter102
Heh tym razem Cip-y poprawili gre sorcem/druidem z facc.........
Knight tez ma luz.......
A co z palem????!!!!
Ehh no to tak...... PACC plz 
|
^^
Ue jest dla facc ???
Ja wiem raczej nie będzie zaraz , że każdy knight nie ma szans z sorkiem (ale zawsze ten bind z runkami to pomoc dla sorca , albo to celowanie)
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Xzonixek
Eh ja i tak czy tak zrobie palka, a jak nie wyjdzie to sorc na infernie for fun..
Zgadzam się, najlepsza byla siedem-czwórka...
Szkoda ze nie bedzie nowych outow 
|
^^^^
też chcialem nowe outfity ,albo zmiane ikonki (mi się ta ikonka nie podoba i musze ją podmieniać

)
@ o demnie
Zawsze musimy płacić (ci któży nie używają macr , albo nie dzielą konta) badziewne update żeby to wyeliminować. Teraz nikt nie będzie używał macr albo dzielił konta , ale za to gra knightem robi się ciężka (nigdy nie mówiłem ze nie była ciężka) . Mam nadzieję , że nie zrobi się taki podział 46 %- druid 50% - sorc 3%-pall 1%-knight
Nadzieja matką głupich (ale każda matka swoje dzieci kocha !!

)