heh a ja uważam, że cip-om sie wszystko udało. Ponieważ:
Po #1: Stamina:Wspanialy pomysl dla kazdego. Grasz sobie pieknie konczy ci sie stamina i myslisz, że sie tym przejme?? Przeciez wtedy mozna sie wbic na mojego uh makera i zrobic troche uhów i to nawet przez caly ten czas duuuuuuzo uhów zrobie i bede mial tak samo na sprzedaz jak i na hunty a wiec duzy +
Po #2: Lootowanie:Także wspaniały pomysł gdyż na non-pvp nie bedzie juz tak wielkiej skali kradzieży (przestepczosc spada) a jak idziesz z blokerem i juz ustaliliscie ze loot blokera to sorc przez jakis czas sie nie zbliza do ciala i jest wszystko ok. Takze +
Po #3: Strzelaniew battlelist:Tu juz przesadzili. Reszta jest wporzadku ale to jest fuj. Nie da sie juz uciekac przed sorcem/drutem z sd gdy zawsze trafia w cel z wieksza precyzja niz palek z boltów. Jest to krok w strone sprzedawania kont z h lvl sorców i drutów gdyz poprzedni ovner wspaniale mógl strzelac z runek a nowy to kompletna ciamajda która by w stodole nie trafila, wiec teraz beda uderzali tak samo. Z punktu widzenia profesi magicznych (w tym z mojego) jest to + do naszego jakze wspanialego(hehe) pvp, a jeśli ze strony profesi wspaniałych fizycznie jest to przeokropny błąd niewybaczalny nawet jesli mialby zostac usuniety podczas swiatecznego upa gdyz do tego czasu mozna spokojnie wybic polowe populacji knightów
To wszystko apropo tych pomyslów pozdro dla was i powodzenia z nowym upem
P.S: Przemawiał minister do spraw gry tibia w rządzie Pana prezydenta Wasia