Zobacz pojedynczy post
stary 17-07-2006, 21:03   #271
Djurasik
Użytkownik forum

Djurasik's Avatar

Data dołączenia: 07 08 2005
Lokacja: W domu :)

Imię: Fiel Theo
Profesja: Elite Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 53
Skille: 74/71
Poziom mag.: 5
Djurasik ma numer GG 2151190
Domyślny

Wiecie... granie graniem ale jak napisał pewien użytkownik forum:

Cytuj:
YoSHi_DRaGGy Napisał:
Na koniec od siebie dodam że W ŻYCIU nie widziałem aby popsuł ktoś tak wciągającą gre... Nawet ja chcąc zrobić komuś na złość bym tak nie potrafił
Zgadzam się, Tibia może ma słabą grafikę, wygląda jak dla dzieci, ale naprawde tworzy niesamowity klimat. Może CipSoftowi udało się takie cudo stworzyć celowo i z zamierzenia a może poprostu przypadkiem. Fakt faktem że ta gra jest naprawde wciągająca i nikt nie może zaprzeczyć temu. Niestety muszę się zgodzić że CipSoft popełnia jeden błąd. W grach przeważnie twórcy starają się w updatach poprawiać to co było źle zrobione i co nie odpowiadało graczom, natomiast tutaj CipSoft dodaje właśnie to co NIE odpowiada WIĘKSZOŚCI graczom i krzywdzi poszczególne grupy osób a inne faworyzuje (mówie tu o drutach/sorcach oraz o poszkodowanych knightach)... Grałem w te gre od wersji 6,4. Ale żałuję że przez ten czas tak się zepsuła... Prócz lepszej grafiki ta gra nic nie wniosła od czasu Skill Barów a wiele ujeła. Pozdrawiam... "Old Tibia... Please Back..." ...
Djurasik jest offline