Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dagenoth
sluchaj... po 1 nie pisalem o wszystkim ale o wiekszosci i tak aniestety jest prawda. A teraz w punktach bede sie bronil przed niestety nieskutecznymi i zalosnymi twoimi atakami.
1. osoby ktore kradna loota nie moga byc naszymi kumplami! poza tym to ze to ze ciebie okradl "ziom" to wyszlo ci mysle na dobre. Lepiej stracic 250k i dowiedziec sie ze "ziom" jest g* wart niz pozniej dac mu np. inva do chatki i stracic ponad 1kk... Jesli dzieki temu z lootem tracilo by sie takich "ziomow" to tylko bogu dziekowac za tego update'a
2. sluchaj...
po 1 nawet nie policzyles ile expic bedzie mozna dziennie (pewnie jak wiekszosc) non stio... dzien w dzien
po 2 pewnie i tak tego nigdy nie przekroczysz (jak wiekszosc)... expic mozna 7h, a 56 czy tam ile (nie pamietam) max godzin spokojnie wystarczy na 2-3 dni pgowania po ktorych bedziesz odsypiac i all godziny znowu sie napelnia
po 3 patrzac na inteligencje i poziom intelektualny tej mlodziezy to tylko dobrze ze cipy ogranicza czas tej mlodziezy przed kompem
po 4 (wiecej mi sie pisac nie chce... powod masz w ktoryms poscie powyzej)
2. wiesz... moze i za te 400 z sd walne... nie wnikam... ale za te 250-300 to sie uha 40-50 ek z 6 m lvlem wiec chyba nic dziwnego ze 94 ms z 64 m lvlem bez problemu go z sd zabije... ek na 94 lvlu i zalozmy 7-8 m lvlem uha sie za ponad 500hp wiec takiemu z sdkow g* zrobic moge... ja go sdkuje za 400 i trace runke wartosci 300gp a ten sie uha (przywracajac all zycie) runka wartosci 150gp... poza tym on sie za 500 uha zawsze... ja z sd 400 chyba nawet w best hicie nie walne... a jak wejdzie 200 to co?
wiec musze powiedziec ze z tym battle to mi ostro dowaliles... ciekawe... porownales ~95 msa z 50 ek i placzesz ze ek przegrywa... porownaj 95 msa z 95 ek... wtedy ms ma g* do gadanie nawet z sdkami z battle...
|
Wiesz nic mi nie zrobiłeś, nic do Ciebie nie mam więc nie mam zamiaru się tu z Tobą użerać bo wkońcu poprostu wymieniamy poglądy. Ale nie rozumiesz jednego. Stamina jak napisali w newsie miała ograniczyć dzielenie kont ale zrozum że to nic nie zmieni. Bo jeżeli by się odnawiała jak nie zabijam potworów tylko jak stoje se gdzieć to rozumiem ale dlaczego mam się wylogować ? A co do tej bariery 7 godzin, dziennie w wakacje siedzę nawet po 2 doby jak mi sie chcę a to 48 godzin czyli 96 godzin do puźniejszego odsiedzenia od Tibi przez ten update. Nie jestem żadnym maniakiem ani nikim w tym stylu ale poprostu nieraz mam taki czas że robie tzw. maraton z kumplami. Coś w tym złego ? W dodatku zrozum że zapłaciłem za te gre za 90 dni a tu robią coś takiego "expisz 52 godziny to potem czekaj 104 godziny bo inaczej se nie poexpisz mimo że za to zapłaciłeś". Teraz mnie rozumiesz ? Poporostu chcąc zdyskryminować Sharerów krzywdzą uczciwe osoby. O to mi się najbardziej rozchodzi i to mnie nie bawi. Przemyśl to co napisałem zanim znowu powiesz że jestem noobem co się nie zna na tej grze itp. a potem zastanów się proszę Cię naprawdę uprzejmie, czy to co oni z tą staminą chcą zrobić jest fer dla uczciwych graczy bo nawet jak ktoś posiedzi sobie 12 godzin to już żeby to odrobić musi sobie dobe odpuścić. A i wierz mi że wielu przegina "magiczną barierę 7h". Jeszcze podziękuje Ci że wogule czytasz to co piszę do końca i chociaż prowadzisz normalny dialog, tak mogę pertraktować. Moje zdanie jest takie a nie inne i nie zmienie go, choć każdy z swojego punktu widzenia może inaczej na to patrzeć. Ja uważam przedewszystkim stamine i battle za faworyzowanie rune shoterów i tyle. Pozdrawiam.