Zobacz pojedynczy post
stary 17-07-2006, 21:49   #1
Mikael Wilde
Użytkownik forum

Mikael Wilde's Avatar

Data dołączenia: 17 07 2006

Żarówka Pomysł: A możeby tak stworzyć...

Piszę to na forum, bo wpadł mi do głowy świetny pomysł, a nie wiem jak innaczej mogę go wprowadzić w życie. Jeżeli ktoś wie jak to proszę... Jesem początkujący. Gram od niedawna. I już 5 razy zostałem w jakiś spokób okradziony. Raz ktoś podarował mi butelkę trucizny mówiąc, że to lekarstwo, raz widząć, że ledwo żyję podpychał mi stworzonka do walki A gram w zwykłym świecie (bez PvP) i nie miałem jak się tej osobie odwdzięczyć. Pomyślałem sobie więc, że można by poprosić twórców gry, aby stworzyli posterunek policji w nowej wersji Tibii. W takim posterunku jakiś NPC przyjmowałby zgłoszenie: kim jest przestępca, gdzie się to zdarzyło i co zostało ukradzione. Po tym zostałoby wywieszone ogłoszenie na ścianie i każdy, kto by chciał mógłby je przeczytać. Jeżeli tak osoba przyniosłaby na ten posterunek głowę tego przestępcy (trzebaby było stworzyć możliwość odcinania głowy...) i skradzione przedmioty (nie muszą być wszystkie... Wiadomo.) to otrzymywałby równowartość kupna tych przedmiotów u NPC (tych, które oddał) + jakaś nagroda (za oddanie np. short sword otrzymywałby 30Gp +10Gp nagrody) I co?? Dałoby się to zrobić?? A może już coś takiego istnieje?? Jakby co, to już wszystko obmyśliłem...

Ostatnio edytowany przez Mikael Wilde - 17-07-2006 o 21:52.
Mikael Wilde jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.