Zobacz pojedynczy post
stary 17-07-2006, 21:51   #327
P0nury
Użytkownik Forum

P0nury's Avatar

Data dołączenia: 19 07 2005

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Poziom: 60
Domyślny

No cóż... mam mieszane uczucia.

Z jednej strony sprawa loota. Nieziemsko denerwowały mnie kradzieże loota na non-pvp. Nareszcie będzie szansa na zniwelowanie tego, prawdopodobnie jednak kosztem knightów. Właściwie jeśli teraz nie dodadzą czegoś nowego, pożytecznego knightowi to marnie widzę jego los.

Z drugiej strony sprawa staminy. Jestem PACCem, płace za grę więc oczekuje, że nie będe miał ŻADNYCH limitów w tej kwestii. ABSOLUTNIE ŻADNYCH. A tu CIPSoft odwala taki numer... Jeśli PACC/promo nie będzie szybciej wypoczywał, to czuje, że zyski CIPSoftu z płatnych kont znacząco zmaleją. Może jak mniej sianka wpadnie do kieszeni, to uświadomią sobie, że coś tu jest nie tak.

Celowanie poprzez battle list - dość neutralne jak dla mnie, gram na non-pvp, więc średnio mnie to obchodzi. Mimo wszystko pvp, w mojej opinii, mam całkiem dobre, od czasu do czasu gram na Berylii. Tym samym lekko wkurzające będzie dla mnie to, że pierwszy lepszy dzieciuch z szybką rączką, wytrenowaną zapewne pod kołdrą oraz odpowiednim zapasem run z kasy kupionej na allegro będzie "pwnować".

Podróże - miły bajer, aczkolwiek rzadko kiedy uświadczyłem jakichś kolejek podczas podróży.

Najbardziej obawiam się staminy oraz "A już w środę kolejna zapowiedź zmian w update!". To daje realną nadzieje, że CIPSoft spieprzy coś jeszcze :/
"21.24 Nie ma lepszego dziennikarza sportowego od Rafała Patyry. "Artur, używając terminologii bokserskiej zostaliście znokautowani zanim zdążyliście założyć rękawice". Używając terminologii stoczniowej - ukradli wam statek, zanim odpaliliście spawarkę, a używając terminologii dziennikarskiej: powinni wyłączyć kamerę zanim zdążycie zadać jakiekolwiek pytanie."
P0nury jest offline