Cipy nas znowu zachwyciły. W sumie ta gra zaczeła sie jeb*ac odkąd wprowadzili te soule....Ograniczyło to ilosc afkerów. Potem robienie run co było kompletną porażką. Uhy od 24 hmm od 25...Dlaczego? Bo cholerny pal na zrobienie hmma potrzebuje 280many, które ma dopiero na 25lvl. Różdżki były ok. Gdy przeczytałem primaaprilisowy zart tibia.pl to myślałem że zawału dostane... A teraz takie cós se strony cipów. Podają nam boty na tacy... Na anni nastawisz bota(chociaż nie wiem po co) I ci gówno udowodnią. Tak samo jak pk... Jakie są szanse knighta. który naprzykład wraca z hunta i nie ma ani uhów ani nic takiego w starciiu z wpełni wyposarzonym sorkiem gotowym na pekowanie. Wtedy dead będzie momentalny, a nie tak jak teraz że jak byłeś dobry to mogłeś slalmomem spokojnie zwiac do dp przed pk... Stamina też do dupy. Z pewnością ograniczy to przypływ gotówki cipom bo poco ktoś bedzie kupował pacca jak np w wakacje nie bedzie mógł poexpic 15h na dobe po po 3-4 dniach bedzie musiał czekac następne 3-4dni na to gówno.
Tak więc zapowiadane zmiany cipów to jeden wielki BURDEL.
A tych środowych zapowiedzi to sie k***a boje
Ostatnio edytowany przez Cedric - 17-07-2006 o 22:55.
|