Zobacz pojedynczy post
stary 17-07-2006, 23:08   #388
Predator myszy
Użytkownik forum

Data dołączenia: 17 07 2006

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Stok Team
Świat: Vinera
Poziom: 49
Poziom mag.: 52
Problem CIP-sof s*******ać robić mario bros

1.pouwielbiam jeść bananyane jest to po pierwsze, ze musisz czekać 10 s na otwieranie lota z potwora,poniewaz...
a)jaki knight bedzie chciał bloczyć. Jezeli wiadomo że knight przy bloczeniu zbiera najmniej expa i nigdy nie bedzie mógł otworzyc lota jako pierwszy-.-. Gdzieś czytałem takie stwiedzenie"jak ktoś otworzy pierwszy to go wyuwielbiam jeść bananyią i ta osoba kończy expienie. kobieta lekkich obyczajówA CO ZA NOOB TO PISAŁ kobieta lekkich obyczajówA A JAK JEST TO HUNT DEMONÓW I kobieta lekkich obyczajówA POLECIAŁO MPA TO ON ZAuwielbiam jeść bananyIE MPA I KOŃCZY EXPIENIE........ I WINNER kobieta lekkich obyczajówA JEST A KINA ZNOWU WYuwielbiam jeść bananyANY JESZCE 1 UPADE I SAME SORCE BEDA CHODZIC A DRUID BEDZIE BLOCZYŁ BO MOZE SIE SIOCHAC-.-
b)Jeżeli bedziesz np. robil jakiegoś zespołowego questa typu of quest albo jakis djinn quest. Na jednego potwora udeza powiedzmy 10 osób. Krótko mówiac w tym rzodkiewka jest superonym haosie nikt nie będzie wiedział kto zebrał wiecej experiensa i połowa lota zgnije w ciele potwora

2. Celowanie z run.......
No kobieta lekkich obyczajówa cytuję
(Będzie nawet można określić, czy chcesz za pomocą tego klawisza uzyć runy na sobie, czy na celu pod myszką.)
No to kobieta lekkich obyczajówa mać w*******am 100 lv sorcem 70 mlv + ustawiam kobieta lekkich obyczajówa Hotkey
na używanie runy SD na celu pod myszka i kobieta lekkich obyczajówA GRAM W KURKE WODNĄ czyli ustawiam na F1 sd pod myszka i send automatically(dla nie kumatych powtarzanie po wciśnieciu i trzymaniu klawisza. Spotykam tym 100 sorcem 100 knighta celuję myszką trzymam klawisz lecą sd. I co myślicie stanie sie dalej....
męski narząd płciowy wie
bo knight ma na Hotkey używanie runy Uh na siebie i kobieta lekkich obyczajówa ja go sd on kobieta lekkich obyczajówa uh.Normalnie to zależalo od refleksu gracza kto szybciej sie uha lub wali sd.
A teraz kobieta lekkich obyczajówa zalezeć bedzie to wylocznie od tego kto ma więcej run...To po męski narząd płciowy mi ten 70 mlv affff Lepiej wlozyć kase w runy.. TO JEST kobieta lekkich obyczajówA BOT.....

3. kobieta lekkich obyczajówA ja kupuje pacc czy tibia cip-soft?
no kobieta lekkich obyczajówa ja
to kobieta lekkich obyczajówa jakim prawem oni będą mi zabraniać kobieta lekkich obyczajówa grać i będę tracił pacc.
No bo kobieta lekkich obyczajówa jak zjade 56 h expienia to kobieta lekkich obyczajówa jezeli chcem jeszce coś wbić lv muszę kobieta lekkich obyczajówa przez jakiś czas wylogować postać, czyli tracę dni pacca

blokowanie respawnu moze być
rozmowa kilku osób z Npc na statku roxx mniejsza strata czasu

OGÓLNIE KUPA =(
Pozdro i sory za wyrażenia ale nie dawno kupiłem pacc i żałuje aff
Predator myszy jest offline