Zobacz pojedynczy post
stary 17-07-2006, 23:36   #413
Loron
Użytkownik Forum

Loron's Avatar

Data dołączenia: 24 09 2005

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Druid
Świat: Nebula
Poziom: 30
Skille: ;P
Poziom mag.: 35
Domyślny

Co do tego zmęczenia:
nie chciało mi się czytać 41 stron więc Czy Nikt Nie Pomyślał, Że To Wychodzi 8 Godzin Expienia Dziennie? Wiecie ile to jest? Jeżeli grasz dziennie 10 godzin, to na pewno nie logujesz się na PoHu i od razu lejesz GSy, wylogowujesz się w świątyni na PoHu i idzesz spać. Od tego odliczyć trzeba tą godzinę przygotowań, no i nie codziennie jest przecież wolny PoH. Czyli taki przeciętny, nienapalony h-lvl nie będzie miał z tym problemu, a nawet raz w tygodniu będzie mógł zrobić nockę

lootowanie:
Cytuj:
Mam nadzieję, że dodadzą do tego coś takiego, żeby członkowie party w którym jest osoba która zadała największy dmg. też mogli brać loota.
Zgadzam się

podsumowując
Cytuj:
no z deka dopiesili graczy na non-pvp i zalatwili low-lvl
Cytuj:
Z drugiej strony jednak straaaasznie wzmocni to sorców i druidów, więc obawiam się, że inne profesje też zostaną w jakiś sposób w następnym updacie wzmocnione (nie może chyba tak zostać, że sorc z battle za każdym razem trafia z sd, a knight nie dość że tylko raz na jakiś czas trafi to zada obrażenia 10 razy mniejsze).
Cytuj:
a ja bym dodał pacc, który nalicza się nie w dniach tylko w minutach ( godzinach), wtedy pacc był by bardzo opłacalny.
no to tyle
Loron jest offline