Dark Brozyn specjalnie dla Ciebie
1.To po pierwsze, ze musisz czekać 10 s na otwieranie lota z potwora,poniewaz...
a)jaki knight bedzie chciał bloczyć. Jezeli wiadomo że knight przy bloczeniu zbiera najmniej expa i nigdy nie bedzie mógł otworzyc lota jako pierwszy-.-. Gdzieś czytałem takie stwiedzenie"jak ktoś otworzy pierwszy to go wywalą i ta osoba kończy expienie. Kurczę CO ZA NOOB TO PISAŁ A JAK JEST TO HUNT DEMONÓW POLECIAŁO MPA TO ON Zabiera MPA I KOŃCZY EXPIENIE........ I WINNER =( JEST A KINA ZNOWU zostaje na lodzie. JESZCE 1 UPADE I SAME SORCE BEDA CHODZIC A DRUID BEDZIE BLOCZYŁ BO MOZE SIE SIOCHAC-.-
b)Jeżeli bedziesz np. robil jakiegoś zespołowego questa typu of quest albo jakis djinn quest. Na jednego potwora udeżą powiedzmy 10 osób. Krótko mówiac w tym haosie nikt nie będzie wiedział kto zebrał wiecej experiensa i połowa lota zgnije w ciele potwora
2. Celowanie z run.......
No do k.... cytuję
(Będzie nawet można określić, czy chcesz za pomocą tego klawisza uzyć runy na sobie, czy na celu pod myszką.)
No to qurde mać mam 100 lv sorcem 70 mlv + ustawiam Hotkey
na używanie runy SD na celu pod myszka i GRAM W KURKE WODNĄ czyli ustawiam na F1 sd pod myszka i send automatically(dla nie kumatych powtarzanie po wciśnieciu i trzymaniu klawisza. Spotykam tym 100 sorcem 100 knighta celuję myszką trzymam klawisz lecą sd. I co myślicie stanie sie dalej....
męski narząd płciowy wie
bo knight ma na Hotkey używanie runy Uh na siebie i ja go sd a on uh.Normalnie to zależalo od refleksu gracza kto szybciej sie uha lub wali sd.
A teraz zalezeć bedzie to wylocznie od tego kto ma więcej run...To po co mi ten 70 mlv affff Lepiej wlozyć kase w runy.. TO JEST cipsoftBOT.....
3. qurka ja kupuje pacc czy tibia cip-soft?
no ku.....rwa ja
to ku...rwa jakim prawem oni będą mi zabraniać grać i będę tracił pacc.
No bo kur.......wa jak zjade 56 h expienia to jezeli chcem jeszce coś wbić lv muszę przez jakiś czas wylogować postać, czyli tracę dni pacca
blokowanie respawnu moze być
rozmowa kilku osób z Npc na statku roxx mniejsza strata czasu
OGÓLNIE KUPA =(
Pozdro dla DARK BROZYN