Omg
jak to przeczytałem poszedłem się przewietrzyć na dwór...
Cipsoft coraz bardziej pomaga sorcą a najtą nic...
I tak po ostatnim update liczba knightow i palkow drastycznie spadla a teraz to bedzie masakra.
Dzisiaj akurat się tak złożylo że padłem. Dorwali mnie przy expieniu na scarabach wpadli w 5 i raczej nie było szans a dobijałem 60 lvl...
Teraz knight nie będzie miał w pvp nic do pokazania...
Jesce to celowanie z battle Omg.. Chyba przestane zaś grać w tibie i już chyba nie wróce żałujje że kupiłem pacca i przy zakładaniu chara wybrałem najta.
Nawet został zabrany najtowi luksus otwierania ciała teraz shooter który zabierze najwięcej expa będzie mogł wy*** ekhm ;/ innych którzy biorą udział w huncie tak jak jest shooterzy mogą podbiec do ciała i sprawdzić co jest a tak 10 sekund ekhm to bardzo dużo starczy na podbiegniecie do ciała i zabranie tego co trza zavbrać a co do przydatności tego że nóóbki nie będą loota zbierać z trudnych do zabicia potworów to raczej nóóbki nie zapędzają się w takie miejsca ... bo by tam nawet nie doszli ... Jedynie przydatne na non-pvp ale jak mówie nooby nie będą chodzić na hero bo by tam nie doszły albo demony... więc nie wiem po co to wprowadzili tylko to pomoże socom/drutom oszukiwać najtów. Ten update to wykluczenie najta z gry takie moje zdanie... No coment ;/ Jedyne dobre to to zmęczenie ;/
|