Wali mnie zmeczenie, wali mnie battle list, najlepiej jeszcze zeby cipsoft zrobil light hacka wbudowanego w tibie, mody na tibia.org.pl maja mniej roboty nad botami.
Loot - bye bye tibia 4 ever, nie wyobrazam sobie tego, hunty staja sie dla mnie nie oplacalne, a z knighta zrobili pieprzonego dupka do tracenia uh.
MIalem isc zaraz po zakupie nowego pacca na demony, lecz to kobieta lekkich obyczajówa nie ma sensu. W 10 sek zdolal bym skosic shooterem 3 mpa, 4 mmsy i 2 g legs. "nie nic nie wypadlo, sux hunt

" gdzie ma byc ta uciecha z zobaczeniem loota jako pierwszy i przekazac wiadomosc shooterom....Porazka, naprawde Retired my dear knight

Robie sorca na enforced i kupuje sd na allegro ( -.- ) i bede napieprzal na battle w h lvle ....Bez jaj, nawet nie moge wyrazic tego co teraz czuje jestem kur** bliski swieczek w oczach jak to czytam....NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEe
btw. Sorcem mozna, UEowac, praktycznie legalnie aimbotowac, gran hastowac, kroic loota gdy dostaniesz najwiecej expa. Co jeszcze ? Gdy knighci rzekomo kosili loota czy ten walony cipsoft nie pomyslal co teraz bedzie ??? Czy ich juz konkretnie poj***** ?? Brzmi to tak jakby mieli knightow za ostatnich smieci ktorzy jako jedyni sa zdolni do koszenia loota, wiec udupili ich z korzyscia dla sorca, druta , palla. Jest to nie wyobrazalne..Troche sie unioslem ale naprawde nie mam slow .