Zobacz pojedynczy post
stary 18-07-2006, 02:19   #483
=Pekin=
Użytkownik Forum

=Pekin='s Avatar

Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: South Park

Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 70+
=Pekin= ma numer GG 7778722
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez boorex
Wali mnie zmeczenie, wali mnie battle list, najlepiej jeszcze zeby cipsoft zrobil light hacka wbudowanego w tibie, mody na tibia.org.pl maja mniej roboty nad botami.

Loot - bye bye tibia 4 ever, nie wyobrazam sobie tego, hunty staja sie dla mnie nie oplacalne, a z knighta zrobili pieprzonego dupka do tracenia uh.
MIalem isc zaraz po zakupie nowego pacca na demony, lecz to kobieta lekkich obyczajówa nie ma sensu. W 10 sek zdolal bym skosic shooterem 3 mpa, 4 mmsy i 2 g legs. "nie nic nie wypadlo, sux hunt " gdzie ma byc ta uciecha z zobaczeniem loota jako pierwszy i przekazac wiadomosc shooterom....Porazka, naprawde Retired my dear knight Robie sorca na enforced i kupuje sd na allegro ( -.- ) i bede napieprzal na battle w h lvle ....Bez jaj, nawet nie moge wyrazic tego co teraz czuje jestem kur** bliski swieczek w oczach jak to czytam....NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEe

btw. Sorcem mozna, UEowac, praktycznie legalnie aimbotowac, gran hastowac, kroic loota gdy dostaniesz najwiecej expa. Co jeszcze ? Gdy knighci rzekomo kosili loota czy ten walony cipsoft nie pomyslal co teraz bedzie ??? Czy ich juz konkretnie poj***** ?? Brzmi to tak jakby mieli knightow za ostatnich smieci ktorzy jako jedyni sa zdolni do koszenia loota, wiec udupili ich z korzyscia dla sorca, druta , palla. Jest to nie wyobrazalne..Troche sie unioslem ale naprawde nie mam slow .

NIe chce Cie dobic co jeszcze sorcem mozna wyczyniac po tych zasranych update .. Ale mni tez to załamuje :/ = Sorcem mozna na 100 lvlu expic na dragach z exori vis i robic 80k/h a najtem na dragach 50k/h :/ i sorc ma wielki plus w kasie jeszcze do tego AFFF . Sorcem z tym zasranym visem mozna expic na WRL ( Tafiun story 2 mlnexp/ dzien ) wyciagajac ze 150k/h przy czym najt / palek moze pociosac dragi PPP z expem dwa razy mniejszym.
Szkoda no kiedys sorc byl respektowana profesja i jak siedzialem z kumplami i gadalem to szly teksty "Gdybym mial takiego 150 sorka" a tera sorc expi najszybciej wiec to jest przegjęcie :S

Screw you guys, Im going home.

Suck my balls Kyle.

Jak tu nie lubic Cartmana :>

http://www.youtube.com/watch?v=1uVA7iEtPss
Cartman- Screw you guys, Im going home.
Stan- But cartman we try..
Cartman-no, no, no Screw you guys > Home

Byhahahahahhahaaha
=Pekin= jest offline