Zobacz pojedynczy post
stary 18-07-2006, 06:04   #493
Djurasik
Użytkownik forum

Djurasik's Avatar

Data dołączenia: 07 08 2005
Lokacja: W domu :)

Imię: Fiel Theo
Profesja: Elite Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 53
Skille: 74/71
Poziom mag.: 5
Djurasik ma numer GG 2151190
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Immal
Kto się nie rozwija ten sie cofa
A ten update nie jest taki zły np:
Knight nie bedzie KRADŁ (niepokazywał) loot no huncie
Nie dędzie czeba czekac w tych głupich kolejkach
Nie bedzie osób siedzoncych po 24h i zajmujących expowiska
A co do tych hotkays to nie widze problemów w wielu grach mmorpg wykorzystywane som hotkay i boty na Leczenie a wy robicie z igły widły
A niby wszystko dla PACC CHYBA ZA COŚ PŁACE NO NIE
Najlepiej jak by te nooby bez PACC latały se po Edron, Ankrahmun i mnie wnerwiali żebym coś dal albo coś jak sie komuś nie podoba to niech zacznie grac w sapera
A co masz niby do osób siedzących 24h ? Jak mam czas i chęci to dlaczego mam nie grać ? zastanów się ... co do płacenia też płacę - więc płacę za zdjęcie ograniczeń... przy okazji zrobiłem prosty rachunek - 24 godziny expienia to 48 godzin przymusowego Offline co daje nam w rozłożeniu taki wynik - Kupiłem pacca na 90 dni to jak wyexpie 30 dni to 60 musze przesiedzieć offline -.- chyba sobie jaja robicie. Ale jak znam życie albo CipSoft nie wprowadzi staminy albo zrobi tak jak z soulami że Paccom będzie ona szybciej odrastać. I to będzie fer. Powiecie że dyskryminuje facc? Ja miałem facc kilka lat i gram dalej, teraz zapłaciłem więc żądam proste. Nic bym nie powiedział, NIC gdyby stamina odrastała w czasie Online, ale Offline need... idiotyzm. Ktoś kiedyś powiedział "nieraz lepiej zostawić coś takie jakie jest niż przedobrzyć" - popieram... Żegnam i pozdrawiam.
Djurasik jest offline