Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sevjij
Poprostu zdechne ..
Ludzie co wy mi tu pieprzycie .. update oznacza poprawki - czyli to nie jest update ... poprawianie to nie psucie .. a to jest tylko i wyłącznie psucie...
Podważę wyższość updatów po 7.4 ..
Odnośnie
Wprowadzenie psujących się spearów .. teraz też ludzie nie uczciwi robią to samo, tylko że muszą za to bulić .. więc nic to nie zmieniło prócz utrudnienia życia normalnym graczom
Soule do przyzwyczajenia się, lecz i tak utrudniają życie ... jeszcze za nim wprowadzono lvl na robienie run, to profesje mogły normalnie zarabiać -.-
Zmęczenie co to kobieta lekkich obyczajówa ma być ? to jest za to, że ludzie się denerwują ? co to do cholery jasnej jest .. zapłacę za pacc żeby expić i nie mogę ? bo zmęczony jestem ? Przecież to acc sharingu nie usuwa .. jeśli ktoś bez przerwy expi kupe czasu to znaczy że ma acc share i trzeba to sprawdzić -.-
Strzelanie z run przez battle przez to że wysoko lewelowi gracze nie mieli dobrego pvp, to na 30 lvl udawało mi się nie raz przed nimi spierdzielić .. np. przed nevis masterem, a tak to co mam powiedzieć ? otworzy 10 bp sd i jak narąbany będzie strzelał do mnie co dwie sekundy ..i wtedy na moim lvl poprostu chodze z dwoma bp uh to nawet 100 kratek nie przebiegne, bo padne
Przynależność zdechłego ciała po jaką to cholere .. jeśli nie ufasz blokerowi to mówisz żeby film kręcił .. a teraz co ? shooter podbiegnie, rzuci gp kilka kokosów z plecaka i happy
Głupota ludzka nie zna granic .. naruszyło to maxymalnie zasady tibi i jej wizerunek, jak by nie patrzeć z przed półtora roku -.-
Dlatego, postanawiam w niedługim czasie zrobić ankiete dla tibi pod hasłem .. updatom stop back to 7.4, with mini change ?
|
Sevji jesteś jednym z nielicznych którzy ujeli wszystko w jednym poście dokładnie w ten sposób o jakim myślałem... Acc Sharingu nie usuną, Sorców sfaworyzują, a knightów jak zwykle udupią. Brawo CipSoft Brawo ! podobno "Więcej sp*erdolić się nie da" - A jednak sie da :/