@ Zabowi
Leziesz za 60lvl palkiem i go blokasz na GSie, palek padł a tu zonk, bo nie możesz otworzyc ciała przez 10 sekund. I co robic? Jak zostaniesz to padniesz, jak uciekniesz na jakąś górkę to ktoś inny obrobi Twój ciężko zdobyty loot.
Pisz petycje do CipSoftu, że przez nich nie będziesz mógł już odgrywac swojej szlachetnej roli w Universum Tibi.
@ Topic
Prawdopodobnie członkowie party, które zada największy DMG, będą mogli otwierac ciało. To są dopiero wstępne informacje a do upa zostało jeszcze pół miesiąca.
A ten anty-pg system jest zarąbisty. 56h to bardzo dużo (1/3 tygodnia) i nie pie**olcie, że teraz nie będzie można expic 23,75/dobę i to zniszczy grę, bo to jest RPG a nie wyścig kto dłużej przed kompem wytrzyma -.- Bardziej tą gre zniszczyli sharerzy, którzy sprawili że każdy chciał miec wykoksana postac i chcial expic całymi dniami, a nie ludzie ktorzy wczuwaja sie w role, jaką odgrywają w tym swiecie.
Właśnie teraz CipSoft próbuje to naprawic ułatwiając gre low-lvl a utrudniając h-lvl, dzięki czemu każdy będzie miał równe szanse.
Może tym razem sorc dostał więcej od losu, ale zawsze tak będzie, że jak udupią sorca/druida (soule), to wszyscy lamentują, że sorcem/druidem nikt nie zagra i zostaną sami knighci.
A teraz niby EO sprzedaje postac na allegro i kupuje Taifuna?
Pamiętam jak było: CipSoft robi wszystko, żeby ułatwic życie knightów, ponieważ faworyzują EO i Bubble więc knight nie dostanie po dupie.
A teraz jak będzie? Możę: CipSoft robi wszystko żebym nie mógł pograc. Wczoraj kupiłem 46lvl knight na allegro, ale CipSoft to zauważył i zawiązali przeciwko mnie spisek.
Nikt nie dogoni EO? Z drugiej strony on też nie będzie mógł expic zbyt szybko, więc szanse są nadal takie same.
Każdy jedzie w tym samym kierunku, ale tylko my mamy pod wiatr.
Pewnie będzie coś takiego, że Paccowi w łóżku stamina rośnie 2x szybciej więc się nie przejmujcie. Gra idzie w dobrym kierunku (tylko faccom za wolno soule wchodzą

). Poza tym co UP ludzie zapowiadają apokalipse Tibi, a potem grzecznie grając i zaspamowywując forum pytaniami "dlaczego nie mogłem okraśc ciała smoka, którego zabił ktoś inny?".