Zobacz pojedynczy post
stary 18-07-2006, 10:20   #539
Defroy
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 21 12 2005
Lokacja: Sprzedana Postac

Stan: Niegrający
Profesja: Royal Paladin
Świat: Xerena
Poziom: 151
Skille: 95/71
Poziom mag.: 23
Domyślny

Moim zdaniem wiekszosci ludzi ten pomysl sie nie podoba.Można zrobić zbieranie podpisow za "Nie" i przestawic nasza wizje jak tibia schodzi na psy i co raz mniej osob w nia gra.Chyba dla Cip Soft chodzi tylko o ludzi , a wiec jezeli tibia.pl by mogla takie cos zorganizowac.Nie mowie te zmeczenie moim zdaniem nie jest takie zle tylko powinno byc ze na dzien mozna grac 10h ,ja do tego nic nie mam i tak to sporo czasu ,a wiele nastolatkowie przestali by wielki wyscig szczurow,chodz na poczatku wchodzacego servera te 56h wieszcie mi to malo.Wydaje mi sie ze jest to sciema ,bo ciezko odroznic czy ktos expi czy np. robi runy,nie wiem jak to bedzie dzialac.Zabijesz np. 2 potworki i co liczy ci jako 1 min ,bo nie rozumiem.Jest to nie mozliwe z mego punktu.Lecz walenie z battle jest wielka przesada zamiast walczyc z tym Cip Soft ,zatwierdzil to.W najblizej przyszlosci moze trenowanie na afk bedzie good.Moim zdaniem ten list do Cip soft powinien dotyczyc ich update ,iz niektorzy posiadaja wyokie lvle ,a pozniej ta voc ,wogole nie ma szans.Moim zdaniem wszytko powinno byc <brakuje mi slowa :>jak kiedys.Kiedys Sorcerer naprawde byl dla osob doswiadczonych robienie bps of hmm aby pozniej wybrac sie na hunta czy kupowanie w hammer aby expic na larvach to bylo to.Teraz nalepsza voc staje sie do tego najlatwiejsza,mam nadzieje ze tibia.pl cos zacznie dzialac.Pamietam zbior "Ots" tutaj ,lecz poszliscie bo bedziemy nowiny dostawac.A co zauwazylem ,eheh takie same ma tibia.org.pl , tylko ze tam nie ma takiego dobrego skladu ,ktory umial by przetlumaczyc wiadomosci z tibia.com.Sry pisalem na szybkiego ,jestem nadal podernowany.Mam nadzieje ze tibia.pl nam w tym pomoze ,a moze i inne strony fanowskie.Napewno nikomu nie przypadlo to do gustu.
Defroy jest offline